yenı bır mujde veryım arkadaşlar 2014 tuv dan sornsuz geçtım hıç bırşey sormadı tuv dun grdığım maynden koltuk çekı demrı ve havalı suspansıyonu eskı halına gedırın dıyerek kaldım hr nekadar ıtıraz etıysem yenı gunceleme var dedıler bılgsı olan varmı
Merhaba,Merhaba,
Ayni problem bende de cikacak sanirim haftaya. Nasil cozdunuz problemi? Bende de 5 kisilik ve ceki demiri gozukmuyor. Ayrica havali suspansiyon yerine 2" yukseltme var bende de ve ruhsatta isli degiller.
Her turlu fikir cok makbule gecer.
Tesekkurler,
Ferhat
Merhaba, baktım koltuk olayına bende de 5 koltuk yazıyor ruhsatta ve sıkıntı olmadı.Koltuklari ve ceki demirini cikarttim. Koltuklari cikartmak ve takmak zaten cok kolaymis. Herbirinde 4 tane vida ile tutturulmus.
Ceki demirinin de boynuzunu cikarttirdim.
Bu sekilde muayeneden gecerse ne ala. Gidip trafik tescil vs ile ugrasmak istemedim simdi neler basima gelecegini bilmiyorum. Muayene sonrasi vaktim daha cok olur gidip ugrasirim en kotu. Zaten karavan vs cekmiyorum, arka koltuklara da kimse oturmuyor. Yer acilmis oldu. En kotu sattigimda tekrar takarim.
Pazartesi muayene. Bakalim neler olacak. Icimden bir ses 3-amigos yuzunden gecemeyecegim diyor. Onu da somestr tatili sonrasi Izmir'de yaptirtirim.
Icinizden bu 5-7 koltuk olayini ve ceki demiri olayini yakin zamanda halledebilen varsa, ruhsata nasil isletebildi anlatirsa cok sevinirim.
Tesekkur ederim,
Ferhat
edit: 3 amigos yerine 4 yazmisim. Umarim 4. amigo da cikmaz ortaya
Koltuklari ve ceki demirini cikarttim. Koltuklari cikartmak ve takmak zaten cok kolaymis. Herbirinde 4 tane vida ile tutturulmus.
Ceki demirinin de boynuzunu cikarttirdim.
Bu sekilde muayeneden gecerse ne ala. Gidip trafik tescil vs ile ugrasmak istemedim simdi neler basima gelecegini bilmiyorum. Muayene sonrasi vaktim daha cok olur gidip ugrasirim en kotu. Zaten karavan vs cekmiyorum, arka koltuklara da kimse oturmuyor. Yer acilmis oldu. En kotu sattigimda tekrar takarim.
Pazartesi muayene. Bakalim neler olacak. Icimden bir ses 3-amigos yuzunden gecemeyecegim diyor. Onu da somestr tatili sonrasi Izmir'de yaptirtirim.
Icinizden bu 5-7 koltuk olayini ve ceki demiri olayini yakin zamanda halledebilen varsa, ruhsata nasil isletebildi anlatirsa cok sevinirim.
Tesekkur ederim,
Ferhat
edit: 3 amigos yerine 4 yazmisim. Umarim 4. amigo da cikmaz ortaya