7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,705

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
suzukiyi camel sarısına boyatıp camel trophy çıkartmaları yapıştırsam? ;D

kulağıma geliyor sağdan soldan fikir/fiyat topluyormuşsun.... boşver bu işleri... sana LR olmaz, git toytoy ceep falan al sen :smiley:))))))

eee cıhan abi buda tamam başka varmi şeç birini daha ama koyusundan olsun şöyle harbi lr cii...

Kurşat naptin abicim yaa bak şimdi lr ci kardeşlerin uzulecek cuk cuk cukk

dostum açtirma agzimi yavuz abinin kokunde hdj 80 var. adam toyotadan gelmiş oralara...
olayi özetliyim turbo dizel bir makineyle yaşamiş yaşicagini o memnun yenge memnun gunler gül gibi geçiyomuş ama yavuz ben kafaya takmiş ulan bu araçlar ben zevk alamiyorum bozulmuyor kirilmiyor. adamda sanayi kulturu var illa yaglanacak sokecek takacak. Neyse 80 den vaz geçmiş geçmiş lr ye
bir arazi bir kriko bir arazi bir kriko adam zevk aliyor araci sokup takmakdan böyle mutlu yani..
gerci yengeden fircayi yemiş bunlar ne diye toyotayla ne guzel rahat geziyoduk rahattik diye bu ne yok tabure yok bilmemne çiksin yemedim firça desin beni iki dişimi kiricam delikanli gibi...

RedlinE' Alıntı:
dostum açtirma agzimi yavuz abinin kokunde hdj 80 var. adam toyotadan gelmiş oralara...
olayi özetliyim turbo dizel bir makineyle yaşamiş yaşicagini o memnun yenge memnun gunler gül gibi geçiyomuş ama yavuz ben kafaya takmiş ulan bu araçlar ben zevk alamiyorum bozulmuyor kirilmiyor. adamda sanayi kulturu var illa yaglanacak sokecek takacak. Neyse 80 den vaz geçmiş geçmiş lr ye
bir arazi bir kriko bir arazi bir kriko adam zevk aliyor araci sokup takmakdan böyle mutlu yani..
gerci yengeden fircayi yemiş bunlar ne diye toyotayla ne guzel rahat geziyoduk rahattik diye bu ne yok tabure yok bilmemne çiksin yemedim firça desin beni iki dişimi kiricam delikanli gibi...

Valla her kelimesi doğru ;D ;D

Ben 80 den memnundum, hiç şikayette etmedim hiç b..k atmadım, biraz büyük birde arazide hırpalamak için yazık onun haricinde çok güzel araç.

Erkan beni niye düşünemiyosunki? valla doğru söyliyeyim yerli binek araba parasına vx100 satıyorlar , alır paşa paşa yolda binerim , hemde günlük ne olacakki, Ama kimse kusura bakmasın ne modifiye ederim ne araziye sokarım. Şaka değil ciddiyim, aslında MKG de aynı şeye niyetlendi ama niyet bozuldu bence hiç modifiye işine girmeden Canan ablam kullancaktı onu ne fiş çekme ne sanayi tertemiz gül gibi araba. ;)

LR özelliklede Defender modifiyelik araç, alıp olduğu gibi binilmez, kendine göre yapmak istediklerine göre modifiye edeceksin sana özel olacak, kimi dünyayı gezer, kimi kampa gider , kimi arazide oynar, kimi 9 köpek 11 avcıla ava gider ;D basit araç insanı üzmez zevk verir Hiç bir defender diğerine benzemez. Defalarca söyledim bu söylediklerim Amerika için değil, Dubai, fransa veya avustralya için değil bahsettiğim yer Türkiye, Bu şartlarda arazide oynamak için en iyisi defender nokta ;)

Tempus' Alıntı:
hadi be bak bilmiyordum bunu ;D

Kürşad kardeş hadi hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesin..... Receb in arabası değilmi??? Bende hem Toyota buluşması hemde gezenbilir-Antalya buluşmasında görmüştüm o aracı tam dolu mükemmel bir araba..

selamlar

ndoganci' Alıntı:
aslımda ben istiyorum ama çevremde bu fikre destek veren yok.... bir de renk seçenekleri düşündürücü

Sende mi Naci baba....!!!! :eek: ,,, Renk mi kaplatır geçersin be yaaawww

selamlar

aynen renkde sorun yok. kisa bir 75 veya 73 ilaç olur bence
Aslinda konu gelip bir yerde tikaniyor.Araç yok.
olanlarda uçuyor.

gokhanlro' Alıntı:
Sende mi Naci baba....!!!! :eek: ,,, Renk mi kaplatır geçersin be yaaawww

selamlar

gökhancım

ben şu aralar adı lazım değil bir arkadaşa destek vermek amacıyla buradayım :smiley: hani bakarsın toytoy almaktan vazgeçer başımıza kalır falan....

ndoganci' Alıntı:
gökhancım

ben şu aralar adı lazım değil bir arkadaşa destek vermek amacıyla buradayım :smiley: hani bakarsın toytoy almaktan vazgeçer başımıza kalır falan....

Baş harfi kürşad olan arkadaşmı ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR