cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
D
yunus bager' Alıntı:Yok abi senin aygırı ben çekemem başkasını bul )))
D
yunus bager' Alıntı:Yok abi senin aygırı ben çekemem başkasını bul )))
Tempus' Alıntı:suzukiyi camel sarısına boyatıp camel trophy çıkartmaları yapıştırsam? ;D
RedlinE' Alıntı:eee cıhan abi buda tamam başka varmi şeç birini daha ama koyusundan olsun şöyle harbi lr cii...
...
cihanülker' Alıntı:kardeşim çok sevinme o fişlerden senin arabadada var maaleseff
RedlinE' Alıntı:dostum açtirma agzimi yavuz abinin kokunde hdj 80 var. adam toyotadan gelmiş oralara...
olayi özetliyim turbo dizel bir makineyle yaşamiş yaşicagini o memnun yenge memnun gunler gül gibi geçiyomuş ama yavuz ben kafaya takmiş ulan bu araçlar ben zevk alamiyorum bozulmuyor kirilmiyor. adamda sanayi kulturu var illa yaglanacak sokecek takacak. Neyse 80 den vaz geçmiş geçmiş lr ye
bir arazi bir kriko bir arazi bir kriko adam zevk aliyor araci sokup takmakdan böyle mutlu yani..
gerci yengeden fircayi yemiş bunlar ne diye toyotayla ne guzel rahat geziyoduk rahattik diye bu ne yok tabure yok bilmemne çiksin yemedim firça desin beni iki dişimi kiricam delikanli gibi...
CDM-SUBARU' Alıntı:;D Yavuz'u düşünebiliyomusun ;D
Tempus' Alıntı:hadi be bak bilmiyordum bunu ;D
ndoganci' Alıntı:aslımda ben istiyorum ama çevremde bu fikre destek veren yok.... bir de renk seçenekleri düşündürücü
gokhanlro' Alıntı:Sende mi Naci baba....!!!! ,,, Renk mi kaplatır geçersin be yaaawww
selamlar
ndoganci' Alıntı:gökhancım
ben şu aralar adı lazım değil bir arkadaşa destek vermek amacıyla buradayım hani bakarsın toytoy almaktan vazgeçer başımıza kalır falan....