7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,619

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

gunaydin kursat ufaklik güzel olmuş. Erkanin (rubi)arabasindaki bayrak diregini gordunmu ondan edin bir tanede

RedlinE' Alıntı:
gunaydin kursat ufaklik güzel olmuş. Erkanin (rubi)arabasindaki bayrak diregini gordunmu ondan edin bir tanede

saol Mucahit, erkanin arabayi gordumde bayrak diregini hatirlamiyorum nazar bayragimi ;D mucahir insafli bir fiyata kaplatabilirsem bunu turuncu yapabilirim ama senin adamlar cok istiyordu dimi ?

yok canim benim bayrak diregi tepelerin ardindan ezilme falan diye yerim senin suziyi yerim yerim.

Ya kurşat evet çok istiyolar ama adamlar işe hakim bak orda bir renk var büyük boy eksiz benimki gibi kalin ve g4 rengi arti turuncuda var arti bir renk daha var acayip asil hepsi buyuk ve kalin seri cemdeyken araca 1600 demişlerdi.
Adamlarin listesi dolu en erken bir haftaya gün veriyolar. Hafta arasi ugradim 2010 rl ve amg 6,8 vardi içerde adamlar iyi olmasa bu kadar araç gelirmi. O kadar basinçli yikamada benim aracda daha kalkan bozulan hiç bir yer yok.
ha ucuz olsun diyorsan bayram konuşmuştu bir sanayiye geçtinmi ugra bayrama yardimci olsun sana
Hüseyin abinin dukkandan çik sag don tekrar sag gobege gel tam karşi sokaga gec ensonda solda aslan kapida yatiyor zaten gorursun.

RedlinE' Alıntı:
yok canim benim bayrak diregi tepelerin ardindan ezilme falan diye yerim senin suziyi yerim yerim.

Ya kurşat evet çok istiyolar ama adamlar işe hakim bak orda bir renk var büyük boy eksiz benimki gibi kalin ve g4 rengi arti turuncuda var arti bir renk daha var acayip asil hepsi buyuk ve kalin seri cemdeyken araca 1600 demişlerdi.
Adamlarin listesi dolu en erken bir haftaya gün veriyolar. Hafta arasi ugradim 2010 rl ve amg 6,8 vardi içerde adamlar iyi olmasa bu kadar araç gelirmi. O kadar basinçli yikamada benim aracda daha kalkan bozulan hiç bir yer yok.
ha ucuz olsun diyorsan bayram konuşmuştu bir sanayiye geçtinmi ugra bayrama yardimci olsun sana
Hüseyin abinin dukkandan çik sag don tekrar sag gobege gel tam karşi sokaga gec ensonda solda aslan kapida yatiyor zaten gorursun.

Mücahit sen bir ara 2 tip var demiştin, biri inceydi sanırım. İnce olanın ne dezavantajı var?

Söylede senin arabanın markasını düzeltsinler ;D

http://www.protackaplama.net/1/arac-renk-degisimi.html

Pardon düzeltiyorum, senin arabanın üstüne tıklayınca jeepler gelyor

RedlinE' Alıntı:

bakayim bir , 1600 e de dusunebilirim ruhsat yenilenicek muayeneye tekrar giricek vinc icin, e olmusken renkde deissin tam olsun. ust uturuncu etek altlari siyah dusunuyorum ama bakalim.

Ah kis gelsinde ben senin akinti cagnozuyla belgrada gitmek icin sabirsizlaniyorum ;D zukiyi ezmen icin once yakalaman lazim ;D

niye kaplatıyorsunuz araçları çizilirde paslanır diyemi ? Arazi aracımı hanım evladımı ben anlamadımki ne kullanıyorsunuz ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
niye kaplatıyorsunuz araçları çizilirde paslanır diyemi ? Arazi aracımı hanım evladımı ben anlamadımki ne kullanıyorsunuz ;D ;D ;D ;D ;D

fotograflarda guzel ciksin diye ;D

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

Getirin ben kaplayayım araçlarınızı gezenbilir iskontolu 300 tl ye.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR