7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,610

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Az kaldı hocam :D :D :D
Lambalılara geçtikmi işlem tamamdır,İtalya ya bile sesimizi dinletiriz. :d

Benim de birşeyler yapmam gerekiyormu yoksa sadece telsizi açıp bekeleyeyimmi :D

hangi kanalda deneme yapıyorsunuz ??? yarın bende bir deneme yapıyım cankurtaranla rahat konuşuyorlar burdakiler ;D belki sizede ulaşırız son viteste ;D

Bende alamadım halen telsizi, en geç haziran başı almam lazım.

Ufuk abi, Kerim önerilerinizde bir değişiklik oldumu.

altug onaran' Alıntı:
hangi kanalda deneme yapıyorsunuz ??? yarın bende bir deneme yapıyım cankurtaranla rahat konuşuyorlar burdakiler ;D belki sizede ulaşırız son viteste ;D

mustafa abiyle ikinci görüşmemde yağmur yağıyodu ama pek bir şey farketmedi. Gayet başarılı oldu. Ama senin oralara gelmek için şans eseri uygun bir hava akımı yakalamak lazım oda tamamen şans olur :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Bende alamadım halen telsizi, en geç haziran başı almam lazım.

Ufuk abi, Kerim önerilerinizde bir değişiklik oldumu.
bana göre markada değişikliğe gerek yok.
hangisi olursa olur,hatta dandik bir cihazda olur.
işin sırrı ,anten ve araya takılan bir ekte :D

MKG' Alıntı:
Bu gün Defender a 35.11,50.16 ebat Silverstone MT 117 aldım ;D ;D ;D
Mustafa abi bu çaponlar insanı gaza getirir :smiley:
MT 117 leri gülegüle kullan ama aktarma organlarınada dikket etmek gerekiyor asfaltta sesinden bıkip çıkaracagınıza eminim :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Ben hala inanmıyorum resimlerle ispatlaması lazım ;)

henuz yanında foto çektiricek kadar olayı sahiplenemedim ama bugün ormana gidip batmaya çalıştım batmadı, bir yerde battım ondada arka kilidi açınca çıktı caponun şeysi ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sedat bu işin sonu anten olarak,president Texas 1800,

Kerim bu tür ürünler her zaman stokta oluyormu? geldiğim hafta direk alıp takabilirmiyiz, yoksa beklememiz gerekebilirmi?

ya suziye telsiz anteni takıncada garip oluyor yahu arabanın kendisinden büyük anten ;D

Tempus' Alıntı:
henuz yanında foto çektiricek kadar olayı sahiplenemedim ama bugün ormana gidip batmaya çalıştım batmadı, bir yerde battım ondada arka kilidi açınca çıktı caponun şeysi ;D

Orman adamın arka bahçesinde olunca böyle oluyor ;D Biz orman için 200 km gidiyoruz

hsbasar' Alıntı:
Kerim bu tür ürünler her zaman stokta oluyormu? geldiğim hafta direk alıp takabilirmiyiz, yoksa beklememiz gerekebilirmi?
Sedat ,president Türkiye pazarından çekildi,
Midland da sorun yok.
Anteni bulmak burada çok zor ( texas 1800)
diğerlerini rahat buluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR