7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,744

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
ulnen yanına geldim yavuz dedim arabada çocuk uyuyor necmiyi sen çek diye ,hay demez olsaydım ,arkandan çıktım döndüm parkuru çocuk uyudu diye ,ne çamur bir adamışsın sen yavv :D :D

;D ;D ;D ;D ;D Çocuk uyuyor demeden öncesini diyorum ben ;D ;D ;D

Desene yandan geçeyim dedim battım , denedim bidaha battım, yukarı çıkayım dedim burnumu çarptım, geri geri çıkayım dedim popomu çaptım, kötü defender geldi hırt diye çıkıp gitti benim yanaşamadığım yerden , sonra hırs yaptım gerile gerile 5 seferde zor çıktım ;D ;D ;D ;D

Emrahta burada Sevtapta Necmide yalansa yalan de ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ulnen yanına geldim yavuz dedim arabada çocuk uyuyor necmiyi sen çek diye ,hay demez olsaydım ,arkandan çıktım döndüm parkuru çocuk uyudu diye ,ne çamur bir adamışsın sen yavv :D :D
Tüh be ben bunu kaçırmışım muhabbete dalmışım arkamdaki zj batmışta haberim olmamış ne güzel ben çekecektim :smiley:))

Yunus sana fotoroman

Telsiz konuşmaları;

Cihan: Necmi batmış onu çekeyim.
Yavuz: her ihtimale karşı bende geleyim.

Cihan :Yanından geçeyim geriye doğru çıkartayım.
Yavuz: tamam ben bekliyorum.
IMG_0679.jpg

Cihan: ulen bende battım ;D ;D ;D ;D
Yavuz :Bırak ulen şu yol şeysini, Çekil ben geçeyim.
Cihan : yandan deneyeyim tepeden dolaşayım.

IMG_0680.jpg
IMG_0681.jpg
IMG_0682.jpg

Cihan: yemedi, arakada kilit var bide geri geri deneyeyim
Yavuz: ok bekliyorum.

IMG_0683.jpg
IMG_0684.jpg
IMG_2969.jpg

Cihan: Buda Yemedi, araba büyük.......
Yavuz : ;D ;D ;D Yoldan çekil bari ....

IMG_0685.jpg

Cihan : Arabada Çocuklar uyuyor yoksa çıkardım..
Yavuz: Tabi Tabi ;D ;D ;D ;D

IMG_0686.jpg
IMG_2974.jpg

IMG_0688.jpg
IMG_0689.jpg
IMG_0690.jpg

Cihan: Nasıl olur uleyyyn bende çıkıcam ...
Cihanın Co-Pilotu: Çocuklar uyuyor ama..
Cihan: Ben buradan çıkamzsam bittim...
Cihanın Co-Pilotu: Çıkmıycak galiba.....
Cihan: Çıkacak uleeeyyyn ...

Abi altuğ şahit ben buradan geçerken Çağlar önümdeydi rolantide geçtim hatta arkadaki aracın takılacağı aklima bile gelmedi yoksa seve seve çekerdim

Cihan abi ne yapsın
Araba ağır abiiiiiiiiiii ben ne yapayım :smiley:))

ata036' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D akşam akşam diyecek söz yok cihan abi bence sende bişe deme durum ortada ve açık ;D ;D ;D ;D

Valla olayın yakın şahitleri Sevtap ve Emrah ikiside burada eksiği var fazlası yok ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hasta ettiniz beni gece gece ;D ;D ;D

Senimi Cihanımı ? ;D ;D ;D ;D ;D Pazar günü bu hırsla gelirse çekiciye haber vermek lazım , kampana üzerinde döner geri yoksa ;D ;D ;D ;D yada ortalık karpuz tarlasına döner ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR