7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,020
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
nasil abi ? :D yapicak adammi buldun cikma disco2 spacer i mi var ;D yoksa sendeki spacerlari takmak icin vx 100 mu almam gerekicek ;D ;D ;D

ben spacer mpaser anlamam ,arabam direkt 35 taktım gitti ,zaten standartı 33 japon düşünmüş bunuda , bu arada 2 çözüm yolu var birini bulmuşsun ,yunusa halletirriz yaparsa ,ikincisi ahmet ustaya 1 günde hallettiriz ama bir adet numune lazım

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Var abi. İmzanın asıl sahibi yok ortalarda yarın bi gelsin hele ;D ;D

Onur sonra kopiraytını istemesin Yunus :D :D :D

Sen de imzayı kullandın ama aklını kullanamadın ;D

Adam imzaya her yıl +1 yapıyor, sen her gün yapıcan hamsikafa ;D ;D ;D

Çağrıma cevap vermedin diye daktım sana 8)

cihanülker' Alıntı:
ben spacer mpaser anlamam ,arabam direkt 35 taktım gitti ,zaten standartı 33 japon düşünmüş bunuda , bu arada 2 çözüm yolu var birini bulmuşsun ,yunusa halletirriz yaparsa ,ikincisi ahmet ustaya 1 günde hallettiriz ama bir adet numune lazım

numune yokki abi, Koray Vural in arabada 4 spacer var ondan rica edip bir sokup ornek olarak kullanabiliriz belki, arabasi servisde filan oldugu zaman yada kullanamdiginda :smiley: hafta sonu yunus bakar oclu alarak yapabilirim derse oyle yapariz

Tempus' Alıntı:
numune yokki abi, Koray Vural in arabada 4 spacer var ondan rica edip bir sokup ornek olarak kullanabiliriz belki, arabasi servisde filan oldugu zaman yada kullanamdiginda :smiley: hafta sonu yunus bakar oclu alarak yapabilirim derse oyle yapariz

bildiğim kadarı ile Yunus sürekli yapıyor ölçüsüde vardır belki kendisinde Erken söylense belki yapıp getirirdi bile

acemi80' Alıntı:
bildiğim kadarı ile Yunus sürekli yapıyor ölçüsüde vardır belki kendisinde Erken söylense belki yapıp getirirdi bile

yok abi yunusun elinde defender ve disco1 icin olculer varda, disco 2 tamamen farkli, eline hic dusmemis oyle diyordu ;D ilk dusen benimki olucak alir olcer bicer yapar benden sonrakilerede hazir olur :smiley:

Ben hazırım hareket saatini bekliyorum (23)

Kürşat'ın Baklavası, Ufuğun Fıstığı, Cihan'ın Şalgamı alındı.... :D

acemi80' Alıntı:
Ben hazırım hareket saatini bekliyorum (23)

Kürşat'ın Baklavası, Ufuğun Fıstığı, Cihan'ın Şalgamı alındı.... :D

ooooo helal olsun abi :D hangi sirayla yesek acaba ;D ;D ;D

benimde kamp ve offroad malzemeleri araca yuklendi. sabah 5:15 de kontak ceviriyorum kismetse.

altug onaran' Alıntı:
şimdilik gelemiyoruz ama sabaha ne olur bilmem belki bilgisayar başından kalkıp direk geliriz

nasıl ulen gelemiyorsunuz delirtmeyin beni , istanbuldan bir sürü araba geliyor ,binin bir tanesine gelin ayarlayayımmı araba size, veya atlayın otobüse alayım sizi otogardan ,bu kamp kaçmaz ,bütün 7/24 tayfası geliyor ,hem dibinizde hemde arabaya gerek yok ,valla gönül koyarım bekliyorum ,hareket saatinizi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR