7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Ya gelmek istiyorum ama Yunus gelirse gelebilirim :-\

Biliyorsun gece yolculuğunda uyuma, yolda fil görme, tabelaları adam zannetme gibi sorunlarım var :D :D

Onur geliyor benimle ama dönmüyor...

Hem gelirsem ben gece nasıl konaklayacağım, doğru dürüst kamp malzemem bile yok 8)

Şey Sevtap ablacığım olaylar gelişti, ben bu gece binip gidiyorum. Acil çağrıldım da :( ::smiley:

Etiketler

Sevgili arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum :smiley: Olay şudur ;D ;D
Discovery I Canan a almıştım ama düz vites olması nedeni kullanamadı, iki yıldır toplamda 2.000 km yol yapmışız, bu arada Discovery motor yapıldı, Lpg takıldı, şanzıman bakımı yapıldı, 2'' yükseltildi, dereceli kol ve burç takımı takıldı, eksoz yenilendi, karter koruma takıldı, yeni akü alındı, baskı balata, devirdaim ve debriyaj üst merkez yenilendi, yeni vakumlu lastik alındı, boya bakımı yapıldı... eeeeeeeee bana yapacak bir iş kalmadı arabayı kullananda olmadı, satayım dediğim zamanda ben LR den vazgeçmem dedi , ( LR bizde aile boyu hastalık ) Bu günde Cihan arayınca neden olmasın dedim, Canan TYT yı daha rahat kullanır düşüncesi ile hayırlısı olsun dedik amaaaa eğer Defender i satmaya kalkarsam Canan kesin beni boşar, hem arabadan hemde hatundan olurum.

Ne mutluku kısmetse hem LR cu hemde TYT cu oldum ;D ;D ;D artık her iki cephede benden kurtulamaz ;)

iyisini yapmışsınız mustafa abi hem eşiniz daha konforlu seyahet eder.
onurda daha hesaplı şekilde dağ taş gezer; iki tarafada hayırlı olmuş. :D

SDC' Alıntı:
Ya gelmek istiyorum ama Yunus gelirse gelebilirim :-\

Biliyorsun gece yolculuğunda uyuma, yolda fil görme, tabelaları adam zannetme gibi sorunlarım var :D :D

Onur geliyor benimle ama dönmüyor...

Hem gelirsem ben gece nasıl konaklayacağım, doğru dürüst kamp malzemem bile yok 8)
Bene gelebilirim :smiley: şimdi işim var sonra konuşuruz

MKG' Alıntı:
Discovery I Canan a almıştım ama düz vites olması nedeni kullanamadı, iki yıldır toplamda 2.000 km yol yapmışız, bu arada Discovery motor yapıldı, Lpg takıldı, şanzıman bakımı yapıldı, 2'' yükseltildi, dereceli kol ve burç takımı takıldı, eksoz yenilendi, karter koruma takıldı, yeni akü alındı, baskı balata, devirdaim ve debriyaj üst merkez yenilendi, yeni vakumlu lastik alındı, boya bakımı yapıldı... eeeeeeeee bana yapacak bir iş kalmadı arabayı kullananda olmadı, satayım dediğim zamanda ben LR den vazgeçmem dedi , ( LR bizde aile boyu hastalık ) Bu günde Cihan arayınca neden olmasın dedim, Canan TYT yı daha rahat kullanır düşüncesi ile hayırlısı olsun dedik amaaaa eğer Defender i satmaya kalkarsam Canan kesin beni boşar, hem arabadan hemde hatundan olurum.

Ne mutluku kısmetse hem LR cu hemde TYT cu oldum ;D ;D ;D artık her iki cephede benden kurtulamaz ;)

Neyse abi seni kaybetmedigimize sevindik, aslinda bu sayede onuruda lr ci yaptik ve anlattigina gore harika bir disco1 almis, o saydigin ozelliklerde benc ok aradim bulamadim zamaninda disco2 yi yaptim sonra. LR +1 olmus bu durumda ;D

MKG' Alıntı:

senin ağzınııı yirimmmm kurban olsun sana , canan ablam kullanıp görünce birde içinde yolda seni görecek mışıl mışıl uyuyan bir eş sağda ,ulen diyecek boşu boşuna eziyet çekmişiz ,benden söylemesi ilk diyeceği laf bu , :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR