SDC' Alıntı:Onur hayırlı olsun, seni korumaya aldım ama capon mafyasından uzak dur
Sen artık bir "gentleman"sın ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:hahaha , valla hemen alicak he ;D benim araci satmadan ben ikinci bir buyuk arac alamam. benim aracida satmam kolay degil, yapili disco2 alicak cok az adam vardir. tabi hakettigi degeri vererekbirde herseyini sifirladim, daha yeni kasko yaptim vs 1 seneden once bende satmaya kiyamam. 1 sene sonunda satarsamda off road isteklerim ne yone kayarsa ona uygun bir arac alirim.
SDC' Alıntı:Onur hayırlı olsun, seni korumaya aldım ama capon mafyasından uzak dur
Sen artık bir "gentleman"sın ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:bende yürüyeni toyota üstü defender kapılar cj ortaya karışık bişeyler yapayım![]()
ufukozkan' Alıntı:bende yürüyeni toyota üstü defender kapılar cj ortaya karışık bişeyler yapayım![]()
cihanülker' Alıntı:kürşat şartları zorlamadan yani arazide vur güm parçala yapmadan , hafif arazi benim yaptığım gibi , kamp, filan için 99-2000-2001 ,gerçekten çok ideal , hacim çok büyük ,sallantı yok,titreşim yok ,ses yok ,ömürlük araç ,kafana görede yaptınmı arabanın standart lastiği 33 , yani orjinal halinin üstünde 2 lift var ,hidrolik amortisörlü ve sorunsuz çalışıyor , ama dezavantajları ,uzun ve ağır ,ağırlığı motor gücü hallediyor ama uzunluk için en az 3 lift kaldırmak lazım ,2 liftte kupadan ,araba valla canavar gibi oluyor , veya 2 lift kupadan 2 lift amortisör yay ,sonrada 35 ler ,bas yürü![]()
SDC' Alıntı:Aman yapma şekerim, en son MKG böle bişey demişti :-X :-X
fastjunkie' Alıntı:Yav adamı havaya sokmayın. Toyota'nın büyüklüğü tartışılmaz işte o kadar.....
;D ;D
Tempus' Alıntı:camel trophy
G4 challange
one life live it
go beyond... ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Kürşad Sen Cihana uyma o sosyete kızı alıp köyde inek sağdırmaya kalkıyor. vx 100 arazide ne işi var
Sosyete kızı, inek Sağamazmı sağar ama, inek kokusuda üzerine siner. ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Dakar ?? Sahi Kerim abi nerde yahu ;D
fastjunkie' Alıntı:Yav adamı havaya sokmayın. Toyota'nın büyüklüğü tartışılmaz işte o kadar.....
;D ;D
SDC' Alıntı:E bi zahmet havaya giriver artık
Giremiyorsan haftasonu seni Elizabeth ile gezdireyim, gezi bittiğinde yine malum cümleyi kurarsın: çok pis vuruldum yaa ;D ;D ;D