fastjunkie' Alıntı:Tabi yaa ;D
Sabahın köründe kahvaltı ederken Faruk abi taciz ediyordu ;D ;D
ata036' Alıntı:??? ::
boş ver hocam ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:ufuk abi bisey sorucam cj ye 38 lastik nasil takilir hangi motor hangi kasa uygun buna?
abi zanedersem ilerki bölümlerde çıkar 3-4 bölüm olacakmış onun için acele etmeyelim görünen görünür görünmeyende yüreklerimizde kalır ;D bu arada bir daha ne zaman görüşecez seninle hocamacemi80' Alıntı:Boş vereyimde. Orada emek veren Fako dayı dan bahsetmeden, çantaların tektek hazırlanışı sırasında verilen emekler, fako dayının eşinin çay ikramı. Ufuğun, Sevalin öğrencilere fotoğraf çektirmesi makinayı kullandırtması. Çocukların gözlerindeki ifadeler yansıtılmalı idi. İşin mimarları ortada yok hedef kitle öğrenciler ortada yok.
Bunları şunun için söylüyorum seyredenler bu programdan öyle bir haz almalı ki kendileride benzer projeler için yola çıkmalı.
İnşallah ikinci bölümde bunları görürüz.
ufukozkan' Alıntı:bizde ööle uçuk kaçık işlemler yok Çamurluğu kes Yükselt dingilleri değiştir Dif değiştir şaft değiştir kilit tak bir iki bişey uzat kısalt tamamdır motor filan orjinal
cj 5 lere 38 olmuyor çok abartı duruyor daha büyük kasalar daha estetik Bence...
Tempus' Alıntı:ya en ucuz, en sorunsuz, en kolay 38 lastik hangi araca takilir diye kafa yoruyorumda. peki yazin kaputu acik gezmeyen cj nasil yapilir ;D ;D ;D ve 38 lastikli boyle bir cj kaca malolur ;D
ufukozkan' Alıntı:en ucuz defender a takılır cj6 ya takılır Birkez bilerek düzgün toplarsan kaputla filan işin olmaz Şu an fiyatlarını bilemiyorum ama 30 u bulur
ata036' Alıntı:abi zanedersem ilerki bölümlerde çıkar 3-4 bölüm olacakmış onun için acele etmeyelim görünen görünür görünmeyende yüreklerimizde kalır ;D bu arada bir daha ne zaman görüşecez seninle hocam![]()
emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi akşamlar.
Ufuk abi sen daha iyi bilirsin Yavuz abi Arthur'a sadece 2" yükseltme yapmıştı değil mi 38 leri takmak için.
acemi80' Alıntı:Valla Tarık oralara gitmek bana 59 yılda bir nasip oldu. Bir 59 yıl sonra bir daha ya nasip olur ya olmaz ;D ;D ;D Sen butaraflara gelirsin artık
cihanülker' Alıntı:kürşat adnan abinin kutup ayısından istermisin ceannimm ? ,makaslar yukarıya direkt 38
ufukozkan' Alıntı:illaki bir şeyler yapmak zorunda oluyosun Hiç bişey o kadar basit olmuyor...