7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,569,518
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bende bugün arabayı 4 cm daha yükseltip ,37 swamper bogger ları taktım ,ön kilit işide tamam , bekliyorum merakla hafta sonunu , bu arada çadır madır ne varsa ağırlık yapan söktüm ,araba kuş gibi oldu , bakalım cumartesi ne olacak ,LR LER ayarılacakmı yine :D :D :D :D

yok daha neler hayalindeki arabami bu ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
bende bugün arabayı 4 cm daha yükseltip ,37 swamper bogger ları taktım ,ön kilit işide tamam , bekliyorum merakla hafta sonunu , bu arada çadır madır ne varsa ağırlık yapan söktüm ,araba kuş gibi oldu , bakalım cumartesi ne olacak ,LR LER ayarılacakmı yine :D :D :D :D

Bende çadır felan üste ne varsa söktüm ayrıca araba buzdolabı cool box ı indirdim hızımı alamadım üç kapı ve koltukları söktüm, hafta sonuna kadarda TD5 makineyi söküüp tabana kuvvet geleceğim, Defenderin tek kapısı yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D Cihanım ben iyiyim değilmi ;D

MKG' Alıntı:
Bende çadır felan üste ne varsa söktüm ayrıca araba buzdolabı cool box ı indirdim hızımı alamadım üç kapı ve koltukları söktüm, hafta sonuna kadarda TD5 makineyi söküüp tabana kuvvet geleceğim, Defenderin tek kapısı yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D Cihanım ben iyiyim değilmi ;D

tam WRC oldu yani :smiley: :smiley:

YETTİ ARTIK

kimse karışmasın

Ben ÇİLEKEŞ le geliyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ahaaa yandınız şimdi. Abi milletin hevesini kursağında bırakdın yahu :smiley:

Napim dayanamadım sonunda bu tartışmalara bir son vereyim dedim..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kürşat şaka bir yana arabayı 4 cm yükseltmem 10 dakika biledeğil şu anda 3 cm düşük kullanıyorum , swamper bogger gelince ,sahibinden .com da satılık var hemde 900 liraya 17 jant tam benim araca göre ,şaka yapmıyorum

Cihanım 4 cm yükseltme nedirki istersen sen merdiven koyup tyt nın üstüne çık kurtuluş yıok bu hafta ;D ;D ;D tutma beni ufukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cihanülker' Alıntı:
kürşat şaka bir yana arabayı 4 cm yükseltmem 10 dakika biledeğil şu anda 3 cm düşük kullanıyorum , swamper bogger gelince ,sahibinden .com da satılık var hemde 900 liraya 17 jant tam benim araca göre ,şaka yapmıyorum

abi o lastikler ve o yukseklik anca hafta sonu araziye sokacaginda yapilabilecek seyler asfaltta o lastikle yurunmuyor, burdada var satilik hemde disco2 jantiyla ama alinmaz sadece offroad icin veya yaris icin arac diilse bence bu modifikasyon icin senin arac dogru arac diil ankarada dogru sehir hatta turkiyede dogru ulke degil ;D

MKG' Alıntı:
Cihanım 4 cm yükseltme nedirki istersen sen merdiven koyup tyt nın üstüne çık kurtuluş yıok bu hafta ;D ;D ;D tutma beni ufukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:smiley: :smiley: yok abi tutmuyorum :smiley: :smiley: :smiley: H sonu kendimide tutmuyorum :smiley: :smiley: Herkes serbest ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:

eee mustafa abi seni bıraktık tutmadık , sonra bütün gün seni çektik ,birde gezicez diye bekliyorduk , çek çek nereye kadar ,bu haftada bu şekilde olmassa sevinirm , istersen ben ,cadde lastiklerini takayım , yavuz o şekilde seviyor kamereya çekmek için :D :D :D :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
eee mustafa abi seni bıraktık tutmadık , sonra bütün gün seni çektik ,birde gezicez diye bekliyorduk , çek çek nereye kadar ,bu haftada bu şekilde olmassa sevinirm , istersen ben ,cadde lastiklerini takayım , yavuz o şekilde seviyor kamereya çekmek için :D :D :D :D :D :D :D :D

Eyvah eyvahhhh ortalık kızışıyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.