7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,576
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

keşki öyle demeseydın
neyse ben gormedım. ii geceler ben kacar yavuz abı kargon gelınce ara tarıf etceklerım var.

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar,

Hakan abi hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun ortalarda.

Selam Emrah, Aklım hep burlardaydı da, Ruhum çok yoruldu... ;D ;D , O yüzden kafamı dinliyordum.... Neyse artık takılırım akşamları...

hyavuz2000' Alıntı:
Selam Emrah, Aklım hep burlardaydı da, Ruhum çok yoruldu... ;D ;D , O yüzden kafamı dinliyordum.... Neyse artık takılırım akşamları...

Abi senin ufaklığın fazla bir işi kalmamış aldığımız haberlere göre. Yakın bir tarihte kahverengi sahalara çıkıyormuş :smiley: :smiley:

kim ne derse desin tek arazi aracı defender
en ucuz yedep parça defener
en kolay tamir bakım defender
en kolay modifiye defender
en işlevsel araç defender
en çok yolcu taşıyan defender
en sağlamı defender
enler bitmez
seviyorum üleeeeennnnnnn ;D ;D ;D ;D ;D
eyvah hanım arkamdaymış :-[ :-[ :-[ :-[

Star tv deki filmde Range Rover battı, timsah bunları yemek üzere ;D ;D ;D

Lanet olası Range Rover diyorlar hahahahah.

fastjunkie' Alıntı:
Star tv deki filmde Range Rover battı, timsah bunları yemek üzere ;D ;D ;D

Lanet olası Range Rover diyorlar hahahahah.

;D ;D ;D Bardağın dolu tarafı hala hayattalar , TYT olsyadı 5 çukur önce zaten timsahın midesinde olacaklardı ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yok hani gider bahane diye bunu gösterir diye şeettim :smiley:

Neyi bahane yapacak önce o tembel bedevi devesi gibi sıkışınca çöken japon balinasına arazide yürümeyi öğretsin ömrü yeterse, fiyatı 100 K tl yi aşmazsa belki kaale alırız onun bahanelerini ;D ;D ;D

o araba tyt olsaydi sahibi timsah arabasina zarar verir diye korkup arabadaki bir kisiyi assagi yem olarak atardi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR