discovery-V8' Alıntı:Birde Yunus için uçan defender ;D ;D
Kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabıdiscovery-V8' Alıntı:Yunusa çalıştık hep bugün arka bahçede buda meşhuur çukur videosu adet yerini bulsun diye ;D
Tempus' Alıntı:Cihan abi bak bak mücahit ankaraya gelmeyip offroyd lara gidiyor ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bu arada ben cumartesi sabahı aniden gelen bir telefon ile , yola çıktım yedigöllere doğru ,evden çıkış saatım 10.35 , saat tam 12.00 yedigöller orman kapısına varış ,gps ,te okuduğum en yüksek hız 186 km , lastik 35 ,yaklaşık ağırlık 3000 kg , etaba girdim kayboldum , sonra grubu buldum vs vs , dönüşte aynı hız ve çeviklik ile eve bastım geldim , hala bana defender anlatmayın,hadi disco 2 desen belki ,oda o etaplardan dönemezdi ya lamba yakmadan neyse ,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cihanülker' Alıntı:oo bütün takım bir yerlere gitmiş gezmiş , yavuz hariç o hala arka bahçede ,bıraktığım gibi aynı taşla uğraşıyor ,standart hali ile aynı kayaya köşesinden de olsa 4 saniyede çıkan ( sadece lastik var ), toyota , 10 gün hesap ,kitap yapıp sonrada güneşli havayı bekleyip çıkan , defender ( kesilmemiş yeri yok bu arada lastik 38 ) ne diyeyim allah ıslah etsin![]()
![]()
![]()