7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,574,277

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kerim orada yazıp bölmek istemedim, ellerine sağlık teşekkür ederiz :smiley:

Mısır hep görmek istediğim bir ülke, inşallah bize de nasip olur :smiley:

SDC' Alıntı:
Kerim orada yazıp bölmek istemedim, ellerine sağlık teşekkür ederiz :smiley:

Mısır hep görmek istediğim bir ülke, inşallah bize de nasip olur :smiley:
Yazayım dedim sevtap ama planlı çalışmadığım için baya kastı ;D
bir de bu kadar yazıyı ve görseli okuyan insan sıkılır ,arada patlatın bir iki yazı,hem sayfa kasmasın hemde konuya eğlence gelsin

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yazayım dedim sevtap ama planlı çalışmadığım için baya kastı ;D
bir de bu kadar yazıyı ve görseli okuyan insan sıkılır ,arada patlatın bir iki yazı,hem sayfa kasmasın hemde konuya eğlence gelsin

Kerim sende pajero mu vardı ?

bugün gene geziye gittik tyt lar battı çektik, cherokee ler battı çektik ;D

Tempus' Alıntı:
bugün gene geziye gittik tyt lar battı çektik, cherokee ler battı çektik ;D

Kürşat al bende o kadar ;D ;D bu gün köye Ufuk geldi keyifle otururken bir telefon aldık arazide batan bir tofaş serçeyi kurtamak isteyen pajero batmış gittik önce serçeyi kurtardık sonrada pajero yu kurtardık ;D bu japon pajero da serçeden betermiş ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Kürşat al bende o kadar ;D ;D bu gün köye Ufuk geldi keyifle otururken bir telefon aldık arazide batan bir tofaş serçeyi kurtamak isteyen pajero batmış gittik önce serçeyi kurtardık sonrada pajero yu kurtardık ;D bu japon pajero da serçeden betermiş ;D ;D ;D

abi bu bahsi geçen pajero çift antenli pigme olmasın ;D ;D ;D

abi once rotaya girmeden ugradigimiz gozlemecilerde stant kurmus miksubisicilerin test icin getirdigi L200 u ordaki cayirlikda batirdik ;D sonra batirdik bari boyle birakmayalim dedik LR ile cektik ;D
sonra tyt fj 40 batti cektik ;D
sonra bir degil 2 tane cherokee batti cektik ;D ;D

koca gezide 12 arac var iclerinden 4 u LR birisi ne batti, ne ariza yapti, ne tekledi, 3 disco 2 bir 90 kasa def gule oynaya gezdik piknik yaptik geldik ;D

gezinin fotolari videolari burda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53822.0;topicseen

bizde takildik bugun bolca battık unumor cektı bızı o onu bu sunu cektı en son unumorg battı bız cektık keyıflı guzel bır gundu aracları yıkatırkende bır mangal pattattık cok uzun zamandır bu kadar gulmemıstım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR