yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Onur tamam korkma yavv bişey yapmayacam
Onur tamam korkma yavv bişey yapmayacam

yunus bager' Alıntı:Aikido desek daha doğru olur![]()
yunus bager' Alıntı:veee ehliyetimide hiç sınava kursa vs gitmeden parayla aldım (kurs vs gidecek kadar zamanım olmadıgından )
yunus bager' Alıntı:ehhh hemem hemen tutuyor 1,82cm 76 kg![]()
yavuz-çelikel' Alıntı:onur sende judo mu yapıyordun ne?
yavuz-çelikel' Alıntı:solum öldürür,sağım süründürür diyosun yani![]()
Ohhooo senin bahane şimdiden hazırmışfastjunkie' Alıntı:Yok abi body geçmişim var, 1 senedir sakatım omuz tendonlarımı kopardım. Her ne kadar bizimkiler inanmasa da artık..![]()
fastjunkie' Alıntı:154'ü bağlayın..
Puhohohaay, hatırlatın da ellerimi bağlasınlar.. Şartlar eşit olsun..
1.87 83kg
;D ;D ;D
Vermem abi ne verecem kaç yıldır araç kullanıyorum Allah kimseye göstermesin hiç kazam yok (karda kayıp yol kenarındaki kanala düştüğüm sayılmaz )amanos80' Alıntı:"""""""ehliyetimide hiç sınava kursa vs gitmeden parayla aldım (kurs vs gidecek kadar zamanım olmadıgından"""""""
Gene Onur'a açığını verdin ;D ;D ;D
amanos80' Alıntı:"""""""ehliyetimide hiç sınava kursa vs gitmeden parayla aldım (kurs vs gidecek kadar zamanım olmadıgından"""""""
Gene Onur'a açığını verdin ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Vermem abi ne verecem kaç yıldır araç kullanıyorum Allah kimseye göstermesin hiç kazam yok (karda kayıp yol kenarındaki kanala düştüğüm sayılmaz )
Yavuz abi bizde sadece belden aşaya vurmak kalleşlik olur yukarısı serbestyavuz-çelikel' Alıntı:kafaya çalışma ceza alırsın .
yunus bager' Alıntı:Yok Ali abi benim işim olmaz benim ehliyete bügüne kadar ceza yazılmış değil herzanak kurallara uyarım, sağdan sollamam ,radara girmem, kırmızıda geçmem , gişelerden kaçak geçmem, yakın takip yapmam ,arkamdakininde yakın takibinden hoşlanmam yol veririm gittt.......... kadar derim![]()
veee ehliyetimide hiç sınava kursa vs gitmeden parayla aldım (kurs vs gidecek kadar zamanım olmadıgından )