7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,592,582

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Afrikadaki garip gurip çetelerde tyt, arap zenginlerinde tyt, ortadoğulu teroristlerde toyota, şantiyelerde tyt öte yandan Camel Trophy de LR , G4 de LR , resmi devlet güçlerinde LR ;D ;D ;D

örnekler ;D ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

taliban-toyota.jpg

r87972_260141.jpg

Chadian_soldiers_in_Toyota_pickup_truck.jpg

abi google görsel aramaya "Toyota war" yazıp arat birde "Land Rover war" uğraştırma beni farkı gör ;D ;D ;D

Yahu eşkiya adam aracın yağıyla bakımıyla zartıyla zurtuyla mı uğraşacak dağ tepe kullanıyorlar işte.
LR'ye koyacakları yağ parası yanlarına erzak parası olarak kalıyor. ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi google görsel aramaya "Toyota war" yazıp arat birde "Land Rover war" uğraştırma beni farkı gör ;D ;D ;D

kürşat ben farkı göreli çok oldu ceanimmm :D , FARKI FİYATI , :D, disco 2 yi alırkende ,çok bakmıştım google ,dan ,ama orada yazmıyordu ,arızaları ,servis masrafları ,sonra öğrendik tabi ,ama şemsiye fenaydı yani , öyle war mar bilmem ben yahu ,arabama biner giderim :D

cihanülker' Alıntı:
yunus kesinlikle haklısın körük sistemi çok farklı ,ahhh birde çalışsa :D
Çalışır abi niye çalışmasın arazi şeysi gibi değilde yol şeysi gibi kullanırsan hiç bişey olmaz bence

yunus bager' Alıntı:
Çalışır abi niye çalışmasın arazi şeysi gibi değilde yol şeysi gibi kullanırsan hiç bişey olmaz bence

yunus tabi öylede bence çok komik ,mesala körüklerin ,içindeki kompresöre hareketi veren sensörler çok komik bir yerde konumlandırılmış ,kar kullanımında ( uzun süreli ) ,üzeri kar veya buz ile kaplanınca ,sapıtıyorlar ve sonuç fena ,körük gümlüyor bomba gibi hemde , veya aynı şey yoğun çamur içinde geçerli ,çok basit ama çözülememiş bir sistem ,tabi asfaltta bile arıza verdiği oluyor ,yıkamacıdan çıktıktan sonra , :D

Gönlümüz zengin LR hastasıyız ohhh sefam olsunnn ;D ;D ;D

Bas bas paraları disco ya bi dahamı gelicez dünyayaaa ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yunus tabi öylede bence çok komik ,mesala körüklerin ,içindeki kompresöre hareketi veren sensörler çok komik bir yerde konumlandırılmış ,kar kullanımında ( uzun süreli ) ,üzeri kar veya buz ile kaplanınca ,sapıtıyorlar ve sonuç fena ,körük gümlüyor bomba gibi hemde , veya aynı şey yoğun çamur içinde geçerli ,çok basit ama çözülememiş bir sistem ,tabi asfaltta bile arıza verdiği oluyor ,yıkamacıdan çıktıktan sonra , :D

E siz de karda buzda kullanmayıverin canım...

;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,607
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR