yazargezeryolçizer
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Bizim bahçeye yakışırdı , ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:

Bizim bahçeye yakışırdı , ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:
Yok abi bunu ben yemem 0,25 desen inanırdımRedlinE' Alıntı:2.5 canım benım
tyt lar
yazargezeryolçizer' Alıntı:Bizim bahçeye yakışırdı , ;D ;D ;D
Bizimkisi arazi şeysi yol şeysi olsaydı sıkıntı olurdum ama sorun yokRedlinE' Alıntı:yurumez derken guzun olması gereken yerde tıkanır. camurlu rampada hatta dız asfat yollarda bır alt vıdese dustunmu bıtmez o rampa be dostum tam kamyon olur. zevk olur ıskence
neyse anlamadığım dilden yazmışsınfastjunkie' Alıntı:Haa sağol yaaa![]()
Tariz yaptık orda tariz sanatı
Dokundurduk yani, hani herşeyde diyorsunuz ya "LR şöyle alüminyum böyle alüminyum" ona ithafen işte :-* :-*
Pompacı- Abi kurşunsuz mu koyayım ?
LR'ci- HAYIR ALÜMİNYUMMMM![]()
![]()
;D ;D ;D ;D
Abi fanatiklik demiyelim neyseRedlinE' Alıntı:Bu kadar fanatık olmayın hocam 85 beygır degılmı bu alet kg basına kac beygır dusuyor yapmayın nasıl gıdecek gıtmek var gıtmek var.
yunus bager' Alıntı:neyse anlamadığım dilden yazmışsın
Boşver kalsın şimdi çıkar biri boluda olsun der katılma imkanım olsa bile katılmamTempus' Alıntı:ya biz neden bir LAND bulusmasi yapmiyoruz boylece tyt larda gelir arazi seyisi bulusmasi gormus olurlar
Tempus' Alıntı:ya biz neden bir LAND bulusmasi yapmiyoruz boylece tyt larda gelir arazi seyisi bulusmasi gormus olurlar
Onurcum ben unu eledim eleğide astım bu saaten sonra bana lazım değilfastjunkie' Alıntı:Paralı eğitim farkı.. O kadar da olsun
;D ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:yurumez derken guzun olması gereken yerde tıkanır. camurlu rampada hatta dız asfat yollarda bır alt vıdese dustunmu bıtmez o rampa be dostum tam kamyon olur. zevk olur ıskence
yunus bager' Alıntı:bendeki daha kötü 65 hpama ne kimsenin önünden nede arkasından gidemediğim hiç olmadı
yunus bager' Alıntı:Onurcum ben unu eledim eleğide astım bu saaten sonra bana lazım değil
geçenlerde kerim abinin sorduğu bir soru vardı onuda hatırlatayım paralı eğitimin farkı oymuş demekki![]()