Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Selamlar
Selamlar
Hocam Günaydın,bende diyorum ki bu ofroyda sardırmadan, bir Everest yapıp gelsem mi diyorum ne dersin?.acemi80' Alıntı:Günaydın Cennet yolcuları
acemi80' Alıntı:Günaydın Cennet yolcuları
aslankurt72' Alıntı:Hocam Günaydın,bende diyorum ki bu ofroyda sardırmadan, bir Everest yapıp gelsem mi diyorum ne dersin?.
Aracın rahat ve konforuna alışınca yürümek zor gelirmi diyorum.Büyük transfer parası alan futbolculara antremanların zor gelmesi gibi.
Yok yaw ben zirve yapmayacağım.ana kamp 5600 m. ve civarındaki 6000 m lik tepeler link aşağıdacihanülker' Alıntı:mustafa abi bence offroyta devam , everest işi yaklaşık 60-70 bin usd cik tutuyor , o paraya 2-3 araba alırız yahu![]()
Onur hayırlı iş noldufastjunkie' Alıntı:Cihan abi bırak dağı mağı, haftasonu alemlere akalım bekar bekar![]()
nkurtkaya' Alıntı:... buzda işe yarayacak tek şey ZİNCİR ;D Diff lock kullanılmalı.
...
aslankurt72' Alıntı:Onur hayırlı iş noldu![]()
nkurtkaya' Alıntı:Günaydın Çiftlik ağası
2 ton 68 beygir ama, low range'de uygun lastikle "yapmıyor" dediği şeyleri yapar Defemder, hantal değil demiyoruz.
10 derece eğimi çıkamamış. Islakçim çok ilginçtir, modern TC sistemleri harici çok agresif desenli lastik yoksa her aracın işi zor.
Geçen hafta Ormanlı'da düz dizel kumda MT lastikleriyle gayet rahat gitti. Ama low range'de !!!
aslankurt72' Alıntı:Gidiş geliş 20 gün ve masraflar her şey dahil 5000 Tl.civarında tutuyormuş. yaw 60 yaşına geldik hep başkalarına çalıştık ;D ;D arzu ettiklerimizden yapabileceğimiz tek şey bu gibi. bir nevi "son arzu"
Biraz zihnen hazırlık biraz dostlardan teşvik,biraz hatuna bonus falan filan olacak bu iş. ;D
Geçen haftalarda Everest ZİRVEYE ait 2 ayrı belgesel izledim.Adam cerrah 3 parmağı dondu(muhtemelen kesilmiştir) "mesleğimi bunla kazanıyordum diye ellerini gösteriyor parmaklarımı kaybettim ama değdi." Durum bu. biz haddimizi biliriz Ana Kamp bana uyar.Ağrı'ya çıkmıştım bu firmayla. o zaman bana en yakın yaş la aramızda 15 yaş fark vardı herkes bu çıkarsa ben rahat çıkarım diye moral topluyordu.O etkinlikten sonra 3 arkadaş sigarayı bırakmaya karar verdi. ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Hocam size bir film tavsiye edeyim , çocuk filmi, çizgi film falan demeden seyredin, filmin Adı "UP" veya Türkçe "Yukarı Bak" eminim ertesi gün bileti alır yola çıkarsınız , hayat kısa bence vazgeçmeyin hayaliniz buysa henüz vakit varken peşinden gidin.