7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,458,428

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Rallykit falan farkettiriyor mu abi ?

rallykiti anlamadım onur??

süspansiyon kit,vinç,şnorkel büyük lastikmi demek istedin acep??

Sevtap hanımcım def alümiyon ya o yüzden az yakıyodur.az dediğimiz yine 300-400 ü taştırda neyse ;D ;D

port bagaj neredeyse bitti ama arkadaki aydınlatmalar konusunda kararsız kaldık nasıl bir lamba takalım

köşeli olan lambalarda port bagaj içinde kalıcak şekilde iki köşede birer tane

iki köşede dışta kalıcak şekilde yuvarlak kulplu lamba

sağ tarafta dışta kalıcak şekilde bir tane yuvarlak kulplu lamba

bir de arka lambaları geri vitese mi bağlı çalışsın yoksa ayrı bir anahtarı mı olsun

yorumları bekliyorum

???

Ben geldim, evdeyim ;D
Sanayide Yavuz'la buluştuk, sanayi köftesi yedik, hurdacılara gittik, ikimiz de U 421 Unimog hastası olduk geldik ;D ;D ;D
Bize geldik, bir Millerdan sonra Yavuz uyku saatim geldi eve gidip uyuyayım, yarasa saati çıkarım piyasaya diyerek gitti ;D ;D ;D
Evdeki 50 civarındaki Land Rover Monthly dergisini de kendisine hibe ettim ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ben geldim, evdeyim ;D
Sanayide Yavuz'la buluştuk, sanayi köftesi yedik, hurdacılara gittik, ikimiz de U 421 Unimog hastası olduk geldik ;D ;D ;D
Bize geldik, bir Millerdan sonra Yavuz uyku saatim geldi eve gidip uyuyayım, yarasa saati çıkarım piyasaya diyerek gitti ;D ;D ;D
Evdeki 50 civarındaki Land Rover Monthly dergisini de kendisine hibe ettim ;D ;D ;D

tamam artık hayatındaki bütün arızalardan ,arındın artık peygamber olabilirsin evladım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR