7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,712
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Sonunda günlerdir takipte olduğum prof.u randevusunu iptal eden biri sayesinde yakaladım ve muayene oldum ;D ;D ;D

Şeker hastası değilem ama şeker komasına girebilecek kadar yüksek şeker değerleri çıkıyor ::smiley: Çünkü;

halk arasında "elma yanak, mor dudak" denilen gürbüzlük durumumu karşılayamadığım için metabolik sendrom olmuşum :p

özetle vücuttaki kan ve tüm salgıların fazlalığını nötralize edemediğim için şeker örneğinde olduğu gibi tüm değerler çok yüksek çıkıyor. O çıbanların çıkma sebebi de buymuş (kan fazlası)...

Doktor ilaç tedavisi ve diyet verdi ve yanı sıra uzun uzun yüz dedi :smiley:

Ben bunu yanlış anladım, uzun birinin derisini yüz şeklinde ;D ;D ;D

Sevtap, geçmiş olsun. Sağlığa dikkat etmek lazım. Spor ve diet şart.

Etiketler

Emrah bu başlık senin ilgini bekliyor ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47854.msg546972#new

Evliliğin de insanı ömrü boyunca yiyip bitiren müzmin bir hastalık olduğunu varsayarak ikimize de geçmiş olsun diyebilirsiniz ;D ;D ;D

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma şahsım ve Umut adına teşekkür ederim ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Emrah bu başlık senin ilgini bekliyor ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47854.msg546972#new

Hocam Sibirya demiş ama Rusya'nın Karadeniz kıyısı ve Pasifik Okyanısı kıyı dışında kalan her yeri Sibirya ;D ;D ;D

Gereken yapılmıştır. Umarım bi karar vermesinde yardımcı olur.

Bence tırtıl AVM lerde alışveriş arabasıyla ofroyt yapıyordur ;D ;D

Kerim bir çuval led içinden işine yarayanı bulmaya çalışıyordur :p

Onaranlar kaplıcada güzellik banyosu yapıyorlardır :D

Hoca az öncesine kadar buradaydı....

Yunus ve Nejatın da saati gelmedi....

Ha bir de Onur var ama o bir daha da gelmez 8)

SDC' Alıntı:
Bence tırtıl AVM lerde alışveriş arabasıyla ofroyt yapıyordur ;D ;D

Kerim bir çuval led içinden işine yarayanı bulmaya çalışıyordur :p

Onaranlar kaplıcada güzellik banyosu yapıyorlardır :D

Hoca az öncesine kadar buradaydı....

Yunus ve Nejatın da saati gelmedi....

Ha bir de Onur var ama o bir daha da gelmez 8)
Öncelikle geçmiş olsun. Saniyen, günü ne güzel özetlemişsin yaw.bisürü keçiboynuzu çiğneyene kadar bu okunsa kafi. ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
ne o yahu yeni bi dizimi başladı :smiley:

Ben bir diziye başladım, Dollhouse, hiç fena değil. Cumartesi DVD'de sana da veririm, 1. sezon full, 2'yi daha indirmeye başlamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR