7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,937

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ben yapıyorum bayan offroadcu hanım..

Off ne eğlenicez cumartesi ama..
Cepa'nın arkaya Bizim MTG paintball yer açmış, oraya da uzayabiliriz. Hem çifte eğlence olur. Hem offroad Hem paintball, gece de Drunk ;) ;)
Şöyle erkek erkeğe eğleniriz, zaten bu saydıklarım "erkek işi" ;) ;)
;D ;D

Ahahaha sen bu saydıklarının hepsini yapabilecek misin ???

Sen söleyince kıskançlık yapmayı gerektirecek inandırıcılık düzeyine ulaşılamıyor ceanim ;D ;D ;D

İlk etkinlikte pert olursun sen, kaç dane iç donu giyersen giy :D :D :D :D :D :D :D :D

fastjunkie' Alıntı:
Yahuuu bırakın yaaauvv.. Koskoca Sevtap teyze ne yapacakmış bana, tansiyonuydu şekeriydi teyze olmuş o artık teyzeee.. ;D ;D

Ben bunu görmemiştim uleyyynnn, tutmayın beni çok pis yolucam onu :mad:

Yanımdayken "hanım kız" şeklinde oturuyordun, uzaklaştım cengaver kesildin :mad: :mad:

Ulen cumartesi ben de geliyorum ve ilk etkinliğim Onur ile ilgili olacak :eek: :eek: :eek:

SDC' Alıntı:
Ahahaha sen bu saydıklarının hepsini yapabilecek misin ???

Sen söleyince kıskançlık yapmayı gerektirecek inandırıcılık düzeyine ulaşılamıyor ceanim ;D ;D ;D

İlk etkinlikte pert olursun sen, kaç dane iç donu giyersen giy :D :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ben diyecektim , Onurun narin vücudu dayanmaz bukadar atraksiyona , akşam olmadan şaftı kayar ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ben bunu görmemiştim uleyyynnn, tutmayın beni çok pis yolucam onu :mad:

Yanımdayken "hanım kız" şeklinde oturuyordun, uzaklaştım cengaver kesildin :mad: :mad:

Ulen cumartesi ben de geliyorum ve ilk etkinliğim Onur ile ilgili olacak :eek: :eek: :eek:

:eek: :eek:

Ben ne diyorsam Sevtap Hanım Teyze'nin yüzüne de diyorum valla ;)
Yalansa desin ki yalan, bendeki korkusuzluk hangi kelebekte var acaba, sonra da yok Onurun narin vücudu yok o yok bu hehehee ;D ;D

Günaydınlar.. :smiley:

Günaydın, günaydın, günaydın...

Bizim haftasonu planı basit. Cmts sabah erken yola çıkılır, 35" MT 117 Extreme üzerinde 80 km/saat ortalama hız ile öğlen vakti Ankara'ya varılır. Pazar öğleden sonra geri dönüş yoluna düşülür. Arayı siz doldurursunuz :smiley:

Günaydınlaan. ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Günaydın, günaydın, günaydın...

Bizim haftasonu planı basit. Cmts sabah erken yola çıkılır, 35" MT 117 Extreme üzerinde 80 km/saat ortalama hız ile öğlen vakti Ankara'ya varılır. Pazar öğleden sonra geri dönüş yoluna düşülür. Arayı siz doldurursunuz :smiley:

iyi ozaman benim motoruda getirin bari ;D ;D ;D ;D

paintball mı oynuyoruz şimdi? Japonlar iyice avantajlı oldu, LR takımında hedefler biraz irice ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günaydınlaan. ;D

iyi ozaman benim motoruda getirin bari ;D ;D ;D ;D

paintball mı oynuyoruz şimdi? Japonlar iyice avantajlı oldu, LR takımında hedefler biraz irice ;D
Boş versene en son hakanı görünce de aynısını demiştik.
İngiliz atından daha hızlı koşuyordu ;D ;D ;D

Araçtan gelen 12 volt a,
sadece tek led takan benden başka akıllı varmı ;D ;D ;D
Hangi dirençte ,ısı yönünden verim alabilirim.
Şu anda sistem çalışıyor,ama direncin ürettiği ısıdan memnun değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR