7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,937
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ben yapıyorum bayan offroadcu hanım..

Off ne eğlenicez cumartesi ama..
Cepa'nın arkaya Bizim MTG paintball yer açmış, oraya da uzayabiliriz. Hem çifte eğlence olur. Hem offroad Hem paintball, gece de Drunk ;) ;)
Şöyle erkek erkeğe eğleniriz, zaten bu saydıklarım "erkek işi" ;) ;)
;D ;D

kaçıın yine üzerimize kan sıçrayacak ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Oluşum moluşum sana ait olmayan entel kelimeler kullanma bana Bager :mad:
Çalmışsın imzamı işte, peyyy LR ciye de bak, Japon imzası kopyalıyor..

;D ;D ;D ;D ;D ;D
lan senin imzana bakan kim zate o imzada ben yokum diye bozulmuştum birdaha bakmadım bile ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ben yapıyorum bayan offroadcu hanım..

Off ne eğlenicez cumartesi ama..
Cepa'nın arkaya Bizim MTG paintball yer açmış, oraya da uzayabiliriz. Hem çifte eğlence olur. Hem offroad Hem paintball, gece de Drunk ;) ;)
Şöyle erkek erkeğe eğleniriz, zaten bu saydıklarım "erkek işi" ;) ;)
;D ;D

Biri şu çocuğun elinden klavyeyi alsın hayatı ile oynuyor ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Dikkat et gezi sonraları özel pozlarınla şöhret olacaksın ;D ;D ;D

Yok hocam o iş bir kere olur ;D
Zaten ortamda bizim gruptakiler haricinde birisi varsa yanaşmam artık suya çamura..

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
lan senin imzana bakan kim zate o imzada ben yokum diye bozulmuştum birdaha bakmadım bile ;D ;D ;D ;D ;D

Sanki adam geldi de fotoya almadık yaa ;D

discovery-V8' Alıntı:
kaçıın yine üzerimize kan sıçrayacak ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Biri şu çocuğun elinden klavyeyi alsın hayatı ile oynuyor ;D ;D ;D ;D

Yahuuu bırakın yaaauvv.. Koskoca Sevtap teyze ne yapacakmış bana, tansiyonuydu şekeriydi teyze olmuş o artık teyzeee.. ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Yok hocam o iş bir kere olur ;D
Zaten ortamda bizim gruptakiler haricinde birisi varsa yanaşmam artık suya çamura..

Evet tedbiri elden bırakmamak lazım, allah üçüncüden korusun

fastjunkie' Alıntı:
Bakarım bi ara Yunusum Bagerim sen yeterki iste.. Ama bundan sonraki 7/24 kampına da gel artık da birdaha tam kadro çekelim.

Yunusla iyi geçin, bak LR vitrinleri önünde dolaşıyorsun ne olur ne olmaz.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR