7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,461,187
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Bu arada bu hafta sonu 14 Şubat, İstanbul kelebekleri biraz zor gelir ya hadi hayırlısı bakalım ben bekliyorum yine de ;D ;D ;D

Umut, keşke öyle demeseydin :smiley:

Etiketler

yaw gelip napıcaklar ki , Cihan yok dede telefonu kapar ortadan kaybolur, Umut un işiolmaz telefonu açmaz, sanayide sorunsuz arabasının bitarafıyla uğraşıyordur, benim defender arızalı kırılmadık yeri kalmadı ben zaten gelemem ;) kiralık reno 12 bulablirsem gelirim o ayrı, iş yine Erene kaldı , Eren senin yerinde olsam telefonumu bile değiştirir ortadan kaybolurdum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yaw gelip napıcaklar ki , Cihan yok dede telefonu kapar ortadan kaybolur, Umut un işiolmaz telefonu açmaz, sanayide sorunsuz arabasının bitarafıyla uğraşıyordur, benim defender arızalı kırılmadık yeri kalmadı ben zaten gelemem ;) kiralık reno 12 bulablirsem gelirim o ayrı, iş yine Erene kaldı , Eren senin yerinde olsam telefonumu bile değiştirir ortadan kaybolurdum ;D ;D ;D

bizim antalyalıların çok kullandığı bir deyim vardı aklıma geldi öldüm gülmekten

o......ruklu g ....e çavdar ekmeği bahane hesabı gelmezlersede çok şaşırmam yani ben şartlarımı baştan yazdım ,adam gibi bir gezi yapında gelelim kardeşim içinde offroad olan veya yaptınızda gelmedikmi ,:D

cihanülker' Alıntı:
bizim antalyalıların çok kullandığı bir deyim vardı aklıma geldi öldüm gülmekten

o......ruklu g ....e çavdar ekmeği bahane hesabı gelmezlersede çok şaşırmam yani ben şartlarımı baştan yazdım ,adam gibi bir gezi yapında gelelim kardeşim içinde offroad olan veya yaptınızda gelmedikmi ,:D

nası adam gibi gezi? , 300 km otoban , sonra köy yollarında gezilecek türdenmi? Benim bildiğim Naci öyle işe gelmez, mt117 leri 3 saatte istanbul ankara yapmak almamıştır heralde , asfalt lastiği takıp 190 km hız yapabiliyorken neden uğraşsın mt117 ile ;D ;D ;D

Gelsinler paşa paşa gidip drunk mrunk, park caddesi neyse oturalım Umutun evide basabilirir, yoksa şuraya yazıyorum , Umut ofroad falan yapmaz , Cihan arabayı yeni yıkadı, Dede eğer telefonu çalışırda bulabilirsek kartalla gelecek, kerim çıkış yolunu bulamıyor pigmeyle, benim durum malum valla iş yine Erene kalıyor ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
nası adam gibi gezi? , 300 km otoban , sonra köy yollarında gezilecek türdenmi? Benim bildiğim Naci öyle işe gelmez, mt117 leri 3 saatte istanbul ankara yapmak almamıştır heralde , asfalt lastiği takıp 190 km hız yapabiliyorken neden uğraşsın mt117 ile ;D ;D ;D

Gelsinler paşa paşa gidip drunk mrunk, park caddesi neyse oturalım Umutun evide basabilirir, yoksa şuraya yazıyorum , Umut ofroad falan yapmaz , Cihan arabayı yeni yıkadı, Dede eğer telefonu çalışırda bulabilirsek kartalla gelecek, kerim çıkış yolunu bulamıyor pigmeyle, benim durum malum valla iş yine Erene kalıyor ;D ;D ;D ;D
O harita gibi aluminyum tavanına Umut kadar taş düşsün emi ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

oğlum adam gibi gezi derken atıyorum ,kızıcahamamdan girip ne bileyim bolu tarafından çıkalım ,akşam kamp atalım ateş başı sabah devam ,1-2 günlük bir şey olabilir ,görelim mt 117 leri ,bende sıkıldım yahu bu arka tarlalarda offroadçuluk oynamaktan, yakında totomuzdan yiycez mermileri köylülerden ,senin durum malum derken ???

cihanülker' Alıntı:
oğlum adam gibi gezi derken atıyorum ,kızıcahamamdan girip ne bileyim bolu tarafından çıkalım ,akşam kamp atalım ateş başı sabah devam ,1-2 günlük bir şey olabilir ,görelim mt 117 leri ,bende sıkıldım yahu bu arka tarlalarda offroadçuluk oynamaktan, yakında totomuzdan yiycez mermileri köylülerden ,senin durum malum derken ???

Yani illa bir otoban girecek yolculuğun içine ;D ;D ;D

Malum derken Benim defender döküldü yürümüyor, yürüsede kamp malzemesini neyle taşıyacaz bagaj açılır , yolda kalır nemelazım ;D ;D ;D ;D

Diğer markalara ithafen ;D ;D ;D

si20uda20under20construction.jpg

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Anla işte adamı mahcup etme ;D ;D ;D

"Valentine's Day" durumları :p

ya bunun ,günü münü bitmez tatlı su offroadçusu ,şimdide araba bahane oldu ,yazın kış gelince gezeriz diyordu,kış geldi ,yılbaşı çok önemli dedi ,yılbaşı bitti ,ay sonu dedi , şimdide sevgiler günü, sonra anneler günü,sonra babalar günü ,ee arabasıda yürümüyormuş ,ama kamp malzemelerini güvenli bir şekilde taşıyacak bir aracımız var allahtan ,hem arkada laptop filanda çalışıyor :D

Necmi bir tur yapıyoki amanında aman :smiley: adam cipci kardeşim :smiley: :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.40

Neyse küçcük kadınlar başladı görüşürüz.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

SON KONULAR

Geri