7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

th_zzz101_7073.jpg

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
En fazlası aks kırar oda 2 hafta önce ben aldım 60tl ama anladığım kadarıyla arazi videsinin kolu kırıldı oda sorun değil en azından çaponyadan parça beklemeyecek ya bir kaynakcıda yenisini yaptırır yada hemen gider yenisini alır
Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?
;D

discovery-V8' Alıntı:
Rahat ol Yunus hiç bişey kırmadım, arazi kilitten attı, birdaha girmedi yerine , 2 çeker tek başıma çıktım o çamurdan , yola çıkınca birden boşaldı, debriyaj sıyırdı sandım boşa geçmiş, ondan sonra normale döndü, kule fiberi olabilir, 2 saatlik iş ;)
Kule fiberi olamaz abi dur ben şimdi fotosunu bulur koyarım o parça kırılmış olabilir

umutcelikel' Alıntı:
Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?
;D
Defendere yedek aks almak için 4 adet yedek almak gerekir 4 aksta ayrı olduğu için
kırılmasa almazdık heralde sigortasıdır o sigorta :smiley:)))

umutcelikel' Alıntı:
Lastiklere fazla hava basmışsın sanırsam:smiley:)))) Biraz büyük duruyolar ;D

Takabiliyorsan sende tak kesip biçmedende görelim ;D ;D yokuş yukarı , g..tünü kaldıramıyor senin sorunsuz t*y*tan 38 le ancak arkadan itersem yürür ;D ;D ;D

konuşmak için karşı kıyıya varan bir araç daha varsa o konuşsun yoksa hiç konuşmasın ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Takabiliyorsan sende tak kesip biçmedende görelim ;D ;D yokuş yukarı , g..tünü kaldıramıyor senin sorunsuz t*y*tan 38 le ancak arkadan itersem yürür ;D ;D ;D
Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...

umutcelikel' Alıntı:
Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...

;D Sende de buna benzer bişey vardı vakti zamanıyla değil mi?

ndoganci' Alıntı:
nejat

aman ha ev sahibimize dikkatli sorular sor, otel aramayalım gecenin bir vakti :smiley:

Valla be de o sebeple böyle masum bir soru sorabildim ancak, yoksa başka şeyler gelmedi değil aklıma ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aloooo kime diyorum , Cihan efendi , Discodan 2 metre ileri git istediğini alıcam demiştin ;D ;D ;D

Yavuz, hiç dert etme. Yanımda metre, kamera ve noterle gelicem ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR