Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?yunus bager' Alıntı:En fazlası aks kırar oda 2 hafta önce ben aldım 60tl ama anladığım kadarıyla arazi videsinin kolu kırıldı oda sorun değil en azından çaponyadan parça beklemeyecek ya bir kaynakcıda yenisini yaptırır yada hemen gider yenisini alır
Kule fiberi olamaz abi dur ben şimdi fotosunu bulur koyarım o parça kırılmış olabilirdiscovery-V8' Alıntı:Rahat ol Yunus hiç bişey kırmadım, arazi kilitten attı, birdaha girmedi yerine , 2 çeker tek başıma çıktım o çamurdan , yola çıkınca birden boşaldı, debriyaj sıyırdı sandım boşa geçmiş, ondan sonra normale döndü, kule fiberi olabilir, 2 saatlik iş
Lastiklere fazla hava basmışsın sanırsam)))) Biraz büyük duruyolar ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Evet canım beğenemedinmi? ;D ;D ;D ;D
Defendere yedek aks almak için 4 adet yedek almak gerekir 4 aksta ayrı olduğu içinumutcelikel' Alıntı:Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?
;D
umutcelikel' Alıntı:Lastiklere fazla hava basmışsın sanırsam)))) Biraz büyük duruyolar ;D
nkurtkaya' Alıntı:Gidelim valla.
Umuuuuuttt, Cumartesi geliyoruz, misafirin var ;D
Heee anladım, geçmiş olsun ;D Umarım pis biyerde kırılmamıştır 8)yunus bager' Alıntı:Defendere yedek aks almak için 4 adet yedek almak gerekir 4 aksta ayrı olduğu için
kırılmasa almazdık heralde sigortasıdır o sigorta )))
ndoganci' Alıntı:tamam o zaman, hem o çamurumse şeylerde de oynarız
Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...discovery-V8' Alıntı:Takabiliyorsan sende tak kesip biçmedende görelim ;D ;D yokuş yukarı , g..tünü kaldıramıyor senin sorunsuz t*y*tan 38 le ancak arkadan itersem yürür ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...
nkurtkaya' Alıntı:;D Sende de buna benzer bişey vardı vakti zamanıyla değil mi?
discovery-V8' Alıntı:
ndoganci' Alıntı:nejat
aman ha ev sahibimize dikkatli sorular sor, otel aramayalım gecenin bir vakti
discovery-V8' Alıntı:Aloooo kime diyorum , Cihan efendi , Discodan 2 metre ileri git istediğini alıcam demiştin ;D ;D ;D