7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,913
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
beyler xenon 120 tl kadar dustu neden alıp geri vides lambalarına takmıyorsunuz
mücahit onu bende düşündüm,
ama arkaya strap falan bağlanırken ,tehlikeli olur,
araç geri viteste olacak çünki.
kazaya açık bir olay.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
pajeroda ilginç bir sistem var ,
bagaj çakmak soketi,hemen altında da mıknatıslı kuvvetli bir feneri var,kafa eğilebiliyor.
hem ,eline alıp arka tarafı kontrol edebiliyorsun,,aracın altına bakarken baya işe yarıyor.
hemde kaportaya yapıştırıp ,çalışma lambası olarak kullanıyorsun.

abi bizde altına bakmaya gerek yok ki ;D ;D ;D geri giderken ağaçları devirmeyelim diye lazım ;D ;D ;D

bu arada bizde mıknatıs iş yapmaz ;D

ufukozkan' Alıntı:
yaşlılara bir sorum var.

Eski dizilerden

Falkonetti vardı. Nik nolteyi bıçaklayıp öldürmüşdü. Dizinin adını hatırlayan varmı. Zengin ve yoksul olabilirmi.

Hatırlama yapayım Gençler bilmez.:smiley: Küçük ev Bonanza Kaçak :smiley: :smiley:

Evet, zengin ve yoksul :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Sayfa 110 ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.2180

hahaha zamanında da Jeeplere takmışım kafayı ;D Ne demiştim ya, çok fena bişi demiştim ben jeepçilere de kaçıyordum, hem de Jeepçiler kahvesinde ;D
Kerim abi hatırlayabildin mi ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

SON MESAJLAR

SON KONULAR