yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Sagolun;Defender aksı kaldımı kafasında kıracak?
Sagolun;Defender aksı kaldımı kafasında kıracak?
YavuzÇ.' Alıntı:Sagolun;Defender aksı kaldımı kafasında kıracak?
bkocoglu' Alıntı:Bir takım var - 4 adet-
nikelaja verdım
Birde şimşir agacından delikli sap yapacaklar.
yanlız herhalde yıkardaki tanımlamada hata var.
Bu akslar adamın kafasında kırılmaz
kafayı kırar.....
Cayman Adalarında 5 tane zenciyi yanyana dizdirdim. aynı anda 5 ninde kafasını patlattı.
aks üzerinde en ufak bir leke olmadı. -peygamber kılıcı mübarek-
ata036' Alıntı:s.a agalar ne oluyor bi durummu var yoksa benmi yanlışım
lafım ortaya herkesin arabası ve harcadığı para kendinedir
ben 5 liraya defender alırım 55 lira harcarım zevkimi alırım sonra 10 liraya satarım bu benim sorunum
sevmeyen adam zaten sevmez sevmediği içinde almaz ve kimsede ona land roveri niye sevmiyon demez
o yüzden lütfen yapılan emeklere saygı duyalım
arabama laf edeni tavandan asarıımmm yavuz ç anlaşılır bi mesaj oldumu yoksa asma konusunu biraz daha açayımmı abbim
Bak yaaa, kime ne yaptım ben, eşeğe tepeletiyorsun , aşkolsun. ??? ??? ??? ???dopamin' Alıntı:Senin yavuz abini eşşek tepsin havaya sokma bizi pek bunaltıyor
Tarık ne diyon anlamadım, asacak adam varsa asarız bir yerinden, mapa bağlamaya yer olsun yeterki.ata036' Alıntı:s.a agalar ne oluyor bi durummu var yoksa benmi yanlışım
lafım ortaya herkesin arabası ve harcadığı para kendinedir
ben 5 liraya defender alırım 55 lira harcarım zevkimi alırım sonra 10 liraya satarım bu benim sorunum
sevmeyen adam zaten sevmez sevmediği içinde almaz ve kimsede ona land roveri niye sevmiyon demez
o yüzden lütfen yapılan emeklere saygı duyalım
arabama laf edeni tavandan asarıımmm yavuz ç anlaşılır bi mesaj oldumu yoksa asma konusunu biraz daha açayımmı abbim
YavuzÇ.' Alıntı:Tarık ne diyon anlamadım, asacak adam varsa asarız bir yerinden, mapa bağlamaya yer olsun yeterki.
YavuzÇ.' Alıntı:Bak yaaa, kime ne yaptım ben, eşeğe tepeletiyorsun , aşkolsun. ??? ??? ??? ???
Bülent abine ben mi dokundum ki?dopamin' Alıntı:Bülent abimi isterem ben sanal alemde alıyoruz satıyoruz herkes sütten çıkmış ak kaşık kime sorsan adam gibi adam şurada ipe sapa gelmez bir sürü topik açıp zırvalayan şahsiyetler varken dokunmayın bülent abime
YavuzÇ.' Alıntı:Bülent abine ben mi dokundum ki?