7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,988
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Eger Sevtap abladaki telsizden bahsediyorsanız bi halta yaramaz galiba ayriyekten araç anteni takılınca iyi iş görüyormuş

Telsiz deyince aklıma geldi Sevtap abla dadika 1 gol 1 yapmıştı dur ben anlatmayayım belki kızar falan ;D ;D ;D

Akıllım benim antenim monte edilmediği için verimli değil , anten evde yatıyo ;D

Neydi o dk. 1 gol 1, ben hatırlayamadım anlatsana :smiley:

Evet benim telsiz midland alan 42...

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
hocam eğer koli küçük olucaksa standart posta gümrüğe pek takılmaz ve il postanesinde tanıdık varsa olayı çözersiniz

birde UPS kargo var adamların malları pek gümrüğe takılmıyor ama birz tuzlu

Postanede mutlaka eski öğrencilerim vardır. (söylemesi ayıp Nerdeyse Osmaniyede öğrencimin olmadığı kurum yok) Eğer burdaki Postada ki memurlardan bitecek bir şeyse problem çıkmaz.

altug onaran' Alıntı:
alan 42 harici anten kullanıldığında gayet başarılı kendi anteni hareket halinde anca 1 ön 1 arka araçla görüştürür
Youtube de bir test videosu vardı ,bulursam atayım,acaip motor gürültüsü çekiyor,
Yavuz da var ,esas bilgi ondadır.
birde araç içinde kablo karmaşası yaratıyor,
Mobil olması avantaj

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Youtube de bir test videosu vardı ,bulursam atayım,acaip motor gürültüsü çekiyor,
Yavuz da var ,esas bilgi ondadır.
birde araç içinde kablo karmaşası yaratıyor,
Mobil olması avantaj

mesela Şu ilandaki hangisi daha uygundur

http://www.amazon.com/Midland-75-785-Handheld-CB-Radio/dp/B00005Q4ZV/ref=pd_cp_e_3/179-2263443-7825524?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-41&pf_rd_r=04VCQX95PCABD84E6YDQ&pf_rd_t=201&pf_rd_p=413863501&pf_rd_i=B00024DIDK

Yavuz'un yorumlara bakın videoyu çekerken ;D ;D ;D
th_SH101247.png

altug onaran' Alıntı:
alan 42 harici anten kullanıldığında gayet başarılı kendi anteni hareket halinde anca 1 ön 1 arka araçla görüştürür
Valla ben 310 TL'ye President Harry II Classic, anten, anten ayağı ve harici hoparlör aldım, Nejat abide aldı aynı kombinasyonu, çok memnunum... Yavuzla 4-5 kmye kadar görüşebiliyoruz. Hem FM hem AM...

umutcelikel' Alıntı:
Valla ben 310 TL'ye President Harry II Classic, anten, anten ayağı ve harici hoparlör aldım, Nejat abide aldı aynı kombinasyonu, çok memnunum... Yavuzla 4-5 kmye kadar görüşebiliyoruz. Hem FM hem AM...

umut abi araçta çok mu ses var niye harici hoparlöre gerek duydun ;D

Mete Hocam telsizden çok anlamam,
Bende Midland 1001 var ,uyduruk antenle bile çok iyi ,
Tek sorun bendeki cihazda FM olmaması .
Onun için konvoydaki arkadaşlar AM kullanmak zorunda kalıyorlar ,

Onun için konvoydaki arkadaşlar AM kullanmak zorunda kalıyorlar , ;D ;D ;D
Valla AM felan ama mükemmel ses kalitesi...Kerim abiyle birbirimizi manyak net duyuyoruz...

Onun için konvoydaki arkadaşlar AM kullanmak zorunda kalıyorlar ,

Gezide gördük senin sesin gelirken onların sesi sana ulaşmıyordu (küçük göle bakmaya gittiğinde)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.