7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,277,291
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ya bi git abicim ya. Burası bitti karavancıların orayı karıştırdın okuyoruz. Sen de turbolinea değilsen ben de neyim. Tam doktorluksun sen....

Etiketler

Günaydın arkadaşlar. Ses soluk çıkmıyor bu aralar...
umut çok mu yoğunsun hacı? Sen dayanamaz cevap verirdin her şeye ama bu aralar tık yok sende de?

ebaydan alana kadar bir reklamcı yapamazmıydı umut kardeş hemde yerli malı yurdun malını kullanmış olurdun

Adam İngiliz çıkartması almış Özay. Sen de kalkmışsın yerli malı diyorsun. Arabama TR den başkasını yapıştıramadım ben.

Umut o GB çıkartmasını sana ve o asil arabana hiç yakıştıramadım. En kısa zamanda onu bana kargolamanı bekliyorum. Adresi biliyorsun zaten hacı

Aaahahahahaahyyt ya bi gidin yaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Reklamcının yaptığı güneşte 2 saatte soluyor, İncilizinkini deneyeyim dedim. "Dandik" Otokar kullansaydım TR yapıştırırdım ama malesef benim arabam orjinal İngiliz asilzadesi, GB yakışır ;D ;D ;D ;D ;D

elizabeth i severim diosun

bak ya kavgada söylenmez bu laf oğuzhan
adamın işi var ben de sürekli whatsup dan taciz ediyorum ama ne yapsın. mesajlara bakıp hatırımı soruyor içinden sadece

burakuysal' Alıntı:
bak ya kavgada söylenmez bu laf oğuzhan
adamın işi var ben de sürekli whatsup dan taciz ediyorum ama ne yapsın. mesajlara bakıp hatırımı soruyor içinden sadece
yok abi siz ingilizcisiniz,seversiniz elizabeth i kralice sonucta ))