allah seni bildiği gibi yapsın, devireceksin arabayı, tozun toprağın içinde ne işimiz var, bayramlıklar da zaten yağ oldu, ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. götür beni annemlere sonra ne bildiğin varsa onu yap.....
Hehehe " SERİES in İNTİKAMI " sinemalarda. Uzun bir süre miğde bulantısından kendine gelemedi ama hiç susmadı o arada
kamera olsaydı da kaydetdebilseydim keşke. Yerlere yatardınız gülmekten. Ama ahı tuttu sonraki gün ben hastalandım 1 kere çıkamadım araziye. Cts akşamı inşallah. Yalnız şanzuman yağı çok farkettirdi arabayı. Vitesler rahat geçmeye başladı.
Emre 1 ay oldu arabayı siteye koyalı. Hanım öğrenince ortalık koptu ben de tamam satacağım diye söz verdim. Ama rahat duramıyorum tabi bu arada sürekli birşeyler yapıyorum oğlumla geziyoruz. Her ilaveden sonra pazarlık payı azalıyor. Araç da daha bir canlanıyor ama
Emre 1 ay oldu arabayı siteye koyalı. Hanım öğrenince ortalık koptu ben de tamam satacağım diye söz verdim. Ama rahat duramıyorum tabi bu arada sürekli birşeyler yapıyorum oğlumla geziyoruz. Her ilaveden sonra pazarlık payı azalıyor. Araç da daha bir canlanıyor ama
zehir işte o zehir damara girdi bir kere. satsanızda faydası yok. bilinen bir tedavisi de... üzüldüm ama satış işine...
gerçi alırken söylememiştiniz satarkende söylemeyin ya da müşterisi yok vs diyin. olmuyor mu öyle? gerçi siz denemişsinizdir diye tahmin ediyorum her yolu...
laf ağzımdan çıktı söz verdim diye satıyorum. Ama bir daha almam diye bir söz vermedim vermem de. bir daha da hatunun lafıyla satarım dersem defender tekeri olayım....
satılsın 110 luk alırım allahın izniyle hem de turuncu yaparım gözüne gözüne girer
işin aslı şu: benden bir şey istemişti olmaz sıkışığız demiştim. onun üzerine de arabayı alınca ortalık koptu. ben de bir noktada nasıl bir salaklık ettiysem tamam satacam diye söz verdim.... satana kadar hem uğraşıyorum hem mekaniği öğreniyorum hem de geziyorum...kısmet
demekki neymiş kardeşim herşeyin orjinalini kullanmak gerekirmiş.bu arada eşinize araba eski alan yok derseniz bir müddet daha idare eder yazı çıkartırsın sonrasına verdiğin sözün karşılığında güzel bir yemek işi çözer yada fiyatı yüksek tut maliyet hesabı yaparken aldığın yakıtı bile hesapla bu paradan aşağı veremem de.sana iyi eğlenceler oyuncağınla