7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,277,291

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Beyler bugün aklima geldide bu forumun neden uygulamasi yok ?!? Bununla ilgili konuda açicam destek olursaniz sevinirim. Lütfen modarötörler yetkililer her kimse bu konuyla ilgilensinler ve App store da google playda indirmemiz için bi uygulama olsa rahatça girebilsek iyi olmazmi.? Çünkü zaten site çok ağir bilgisayardan bile zar zor giriyo ben telefondan girmeye çalişinca çok zorlaniyorum. Ricam mobil için marketlerden indirebileceğimiz bi uygulama yapsinlar..

Tapatalk bende çalişmiyor. Ayrica tapatalk değilde sadece bu foruma özel uygulama olsa iyi olurdu. Ama hayal gibi herneyse boşverelim

Kardeş bak sana cevap veren herkesin yazısının altında tapatalk dan gönderilmiştir yazıyor. Demekki arıza sende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeş bak sana cevap veren herkesin yazısının altında tapatalk dan gönderilmiştir yazıyor. Demekki arıza sende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar freelanderin şase numarasi nerede cok acill camin onundeki degilmis.

Buraya 7/24 açik landrovercilar var diye geldik ama.. Neyse teşekkürler...

yavuz abi biliyorum bizi düşünüyorsun farkındayım gözlerimiz bozulmasın diye 8) ama canavarın birkaç fotoğrafını yayınlada galvanizli pırıl pırıl parça görelim ;D

Altuğ dün geldi malzemeler galvanizden, kaymak gibi oldu hepsi. Şase temizliği ve boya yapıldı zaten biliyorsun. Bu ara çok yoğunum bayramda bir konu açıcam eklerim ozaman, zaten birşey yapmadıkdaha. şase ve paramparça araba)))

s.a arkadaşlar

rahmetli Bülent KÖK anısına düzenlenen etkinliğe hepiniz davetlisiniz link aşağıdadır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104299.new#new