La olm arka susturucunun yerinde, şasenin altında ve öküz gibi koruma demiri var. Arkayı sürterken bile orası yere deymiyor. Mükemmel bence, görünüm full orjinal, üstelik beyin hizamda iç mekanda 100 litrelik yanıcı ve patlayıcı yok daha ne isterim?
Kendini kandırma la. O arabayla anca çankaya da gezersin sen. Offroad mış hıh
Videoyu izle de off road nasıl yapılırmış gör. Gendekten çıkarken ki kütürtü senin sürtnez dediğin yerin toprağa sürtmesi. Senin gibi yerde oksaydı benim tank cızbız olurdum
Kendini kandırma la. O arabayla anca çankaya da gezersin sen. Offroad mış hıh
Videoyu izle de off road nasıl yapılırmış gör. Gendekten çıkarken ki kütürtü senin sürtnez dediğin yerin toprağa sürtmesi. Senin gibi yerde oksaydı benim tank cızbız olurdum
La arabanın arkası bir karış, uzaklaşma açısı massey ferguson traktörle aynı, neyi nereye sürtüyon?? O kütürtü makastan şafttan geliyor ayrıca senin o videoda altına ot bile değmemiştir emin olabilirsin))))))
ya arkadaslar bi tanidigimiz 110 def 2,5 duz dizel satiyo temiz orjinal arazi gormemis araba kopek tasimis kendisinin kopek ciftligi var catalca balabanda ilgilenen olursa haber edin
ya arkadaslar bi tanidigimiz 110 def 2,5 duz dizel satiyo temiz orjinal arazi gormemis araba kopek tasimis kendisinin kopek ciftligi var catalca balabanda ilgilenen olursa haber edin