7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,433

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

burakuysal' Alıntı:
hacı ben aluminyum dan sıkıldım. her tarafını yavaş yavaş sac yapacağım. ne dersin ?
Tövbeeeeee, millet sac BMC olmasın diye yanında mıknatısla dolaşır, sen de aluminyumu bozup sac yapacam diyorsun...Ön çamurluklara hemen müşteri bulayım sana İstanbuldan hem de...Sacla lap diye değiştirin adam arayıp duruyor kaç zamandır?

http://www.ebay.de/itm/Land-Rover-Serie-3-109-Safari-komplett-restauriert-/291153494574?pt=Automobile&hash=item43ca19c22e

::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Alttaki fotoğraflara bakın sindire sindire yavaş yavaş...Biz burada araba maraba toplamıyoruz bence...

Resmi koymayı unutmuşum

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1402898311.569383.jpg

umut sen çok duygusalsın arkadaşım. arada aracına bakıp gözlerin doluyor mu senin ? benim için asıl olan araziye yada yola çıktığımda beni yolda bırakmasın döküntü görünmesin yeter.çamurlukların üzerine ve kapı altlarına çamurluk kenarlarına vs şu baklava desenli 2mm sactan kestirdim. daha sağlam olsun daha diri görünsün diye. yoksa çamurluğu bilmemneyi de değiştirecek değilim. Ama şu softtop u sacdan yaptırsam mı? :D

burakuysal' Alıntı:
umut sen çok duygusalsın arkadaşım. arada aracına bakıp gözlerin doluyor mu senin ? benim için asıl olan araziye yada yola çıktığımda beni yolda bırakmasın döküntü görünmesin yeter.çamurlukların üzerine ve kapı altlarına çamurluk kenarlarına vs şu baklava desenli 2mm sactan kestirdim. daha sağlam olsun daha diri görünsün diye. yoksa çamurluğu bilmemneyi de değiştirecek değilim. Ama şu softtop u sacdan yaptırsam mı? :D
Duygusalım valla ne yalan söyleyeyim:smiley:)))) Terminator II'de robot kendini imha edip haddehanede eritirken bile ağlamış adamım daha ne diyeyim sana:smiley:)))

ümit sen arabanı yaptır satılığa koy. sonra temiz bir 110 luk buluruz sana. hem oynar hem kullanırsın. Tam senlik ara aslında. işyerinde her gün ilave bir şey yaparsın. Zaten landcılrın arasından çıkmıyorsun bak. Ben de böyle başlamıştım. sonra her ne kadr inkar etsede şu umut arkadaşın gazına geldim series aldım. aynı benim kardeşim gibi huyu. Al al al al aldıktan sonrada ben mi dedim sana bunu al diye :smiley:

burakuysal' Alıntı:
ümit sen arabanı yaptır satılığa koy. sonra temiz bir 110 luk buluruz sana. hem oynar hem kullanırsın. Tam senlik ara aslında. işyerinde her gün ilave bir şey yaparsın. Zaten landcılrın arasından çıkmıyorsun bak. Ben de böyle başlamıştım. sonra her ne kadr inkar etsede şu umut arkadaşın gazına geldim series aldım. aynı benim kardeşim gibi huyu. Al al al al aldıktan sonrada ben mi dedim sana bunu al diye :smiley:
Tövbeeeee:smiley:)))))) Bir tane "Series al" geçen cümlemi bul alıntı yap benimkini bedava verecem sana:smiley:))))) Series'lere tapıyorum ben, Defender'ları da seviyorum, ama sana daha uygun olduğunu düşündüğümden hep Def 110 al dedim düz dizel.

Hahhahahaha ortalık kızıştı hocam yapmayın bana böyle şeyler siz yanmışsınız benide yakmayın :smiley: en akümle bujimle uğraşıyım yeter :smiley:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR