KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Not aldım umut. Camların laminesi sararmış. Onların şanlonunu aldım. Cam fitili diye birşey yoktu. 5 m camfitili aldım. Kayalara gidince toplu alırım. 50 kere maslağa gitmeyeyim.
Not aldım umut. Camların laminesi sararmış. Onların şanlonunu aldım. Cam fitili diye birşey yoktu. 5 m camfitili aldım. Kayalara gidince toplu alırım. 50 kere maslağa gitmeyeyim.
Camın laminesi ne yav?? Bu arada ön camları kontrol ettir mutlaka, benimkiler pencere camı çıkmıştı, mutlaka oto camı kestirip taktır onlara...Hem yeşil yapınca şekilli duruyor. Yanlara birşey yapmaya bence gerek yok fitil bakımı vs dışında. Arka hardtop sürgülü camlar da yapışmıştı benim, yollarına WD40 sıktım çalışıyorlar artık))))) Hurdacıların vazgeçilmez dostu WD40))))))
aklınızda bulunsun WEİCON ' un pas sökücü ve yağlayıcı bir spreyi var marka aklımda ama şuan spreyin kodu aklıma gelmiyor WD40 'a baya baya kafa tutar hatta sende kimsin kardeşşşş dercesine etkili....=)
aklınızda bulunsun WEİCON ' un pas sökücü ve yağlayıcı bir spreyi var marka aklımda ama şuan spreyin kodu aklıma gelmiyor WD40 'a baya baya kafa tutar hatta sende kimsin kardeşşşş dercesine etkili....=)
Umut lamine cam aslında iki tane camın yapıştırılmasıdır. Yapıştırılsn cam kırılır ama asla dağılmaz. İki camın arasında silikon gibi laminasyon malzemesi var. Cam kırılsa çatlada da dökülmüyor. O çok eski olduğu için sararmış.
Umut lamine cam aslında iki tane camın yapıştırılmasıdır. Yapıştırılsn cam kırılır ama asla dağılmaz. İki camın arasında silikon gibi laminasyon malzemesi var. Cam kırılsa çatlada da dökülmüyor. O çok eski olduğu için sararmış.
İşte o lamine cam benim ön camlardan çıkmadı, pencere camı takılmış bir vakit. Az çatlak bir kısım vardı değiştireyim dedim, söküldüğünde belli oldu. Yeni yeşil cam takınca araba yeni gibi oldu görüş bile değişti inanırmısın)