7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,633

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

burakuysal' Alıntı:
Bu gün adamın biri ne yakıyor bu dedi. Ne dersin bu adama?
Ne bileyim km saati çalışmıyor dedim

Sent from my iPhone using Tapatalk
hahahahahahahaja zuhahahahha hatta puhahahahaha : )))))))))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Not aldım umut. Camların laminesi sararmış. Onların şanlonunu aldım. Cam fitili diye birşey yoktu. 5 m camfitili aldım. Kayalara gidince toplu alırım. 50 kere maslağa gitmeyeyim.

Camın laminesi ne yav?? Bu arada ön camları kontrol ettir mutlaka, benimkiler pencere camı çıkmıştı, mutlaka oto camı kestirip taktır onlara...Hem yeşil yapınca şekilli duruyor. Yanlara birşey yapmaya bence gerek yok fitil bakımı vs dışında. Arka hardtop sürgülü camlar da yapışmıştı benim, yollarına WD40 sıktım çalışıyorlar artık))))) Hurdacıların vazgeçilmez dostu WD40))))))

umut401' Alıntı:
Hurdacıların vazgeçilmez dostu WD40))))))
aklınızda bulunsun WEİCON ' un pas sökücü ve yağlayıcı bir spreyi var marka aklımda ama şuan spreyin kodu aklıma gelmiyor WD40 'a baya baya kafa tutar hatta sende kimsin kardeşşşş dercesine etkili....=)

Umut lamine cam aslında iki tane camın yapıştırılmasıdır. Yapıştırılsn cam kırılır ama asla dağılmaz. İki camın arasında silikon gibi laminasyon malzemesi var. Cam kırılsa çatlada da dökülmüyor. O çok eski olduğu için sararmış.

Yavuz hocam kendim için 50 tane 5 lik inoks perçin sipariş verdim. Yarın getirecekler. Tanesi 70 krş. Bilgilerinize.

İşte o lamine cam benim ön camlardan çıkmadı, pencere camı takılmış bir vakit. Az çatlak bir kısım vardı değiştireyim dedim, söküldüğünde belli oldu. Yeni yeşil cam takınca araba yeni gibi oldu görüş bile değişti inanırmısın)

İnanırım
sen diyorsan bir kere dahainanırım. Yavuz beye de teesüflerimi iletin umut bey. Bu günkü dersi astı.