7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,448
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yorgunluktan ölmezsem üzerini de bununla kaplayacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1402575927.961616.jpg

Etiketler

burakuysal' Alıntı:
Bu gün adamın biri ne yakıyor bu dedi. Ne dersin bu adama?
Ne bileyim km saati çalışmıyor dedim

hahahahahahahaja zuhahahahha hatta puhahahahaha : )))))))))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Not aldım umut. Camların laminesi sararmış. Onların şanlonunu aldım. Cam fitili diye birşey yoktu. 5 m camfitili aldım. Kayalara gidince toplu alırım. 50 kere maslağa gitmeyeyim.

burakuysal' Alıntı:
Not aldım umut. Camların laminesi sararmış. Onların şanlonunu aldım. Cam fitili diye birşey yoktu. 5 m camfitili aldım. Kayalara gidince toplu alırım. 50 kere maslağa gitmeyeyim.

Camın laminesi ne yav?? Bu arada ön camları kontrol ettir mutlaka, benimkiler pencere camı çıkmıştı, mutlaka oto camı kestirip taktır onlara...Hem yeşil yapınca şekilli duruyor. Yanlara birşey yapmaya bence gerek yok fitil bakımı vs dışında. Arka hardtop sürgülü camlar da yapışmıştı benim, yollarına WD40 sıktım çalışıyorlar artık:smiley:))))) Hurdacıların vazgeçilmez dostu WD40:smiley:))))))

zorbozan37' Alıntı:
aklınızda bulunsun WEİCON ' un pas sökücü ve yağlayıcı bir spreyi var marka aklımda ama şuan spreyin kodu aklıma gelmiyor WD40 'a baya baya kafa tutar hatta sende kimsin kardeşşşş dercesine etkili....=)
Hemen ondan da edinmek gerekli o halde:smiley:)))))))))

Umut lamine cam aslında iki tane camın yapıştırılmasıdır. Yapıştırılsn cam kırılır ama asla dağılmaz. İki camın arasında silikon gibi laminasyon malzemesi var. Cam kırılsa çatlada da dökülmüyor. O çok eski olduğu için sararmış.

burakuysal' Alıntı:
Umut lamine cam aslında iki tane camın yapıştırılmasıdır. Yapıştırılsn cam kırılır ama asla dağılmaz. İki camın arasında silikon gibi laminasyon malzemesi var. Cam kırılsa çatlada da dökülmüyor. O çok eski olduğu için sararmış.

İşte o lamine cam benim ön camlardan çıkmadı, pencere camı takılmış bir vakit. Az çatlak bir kısım vardı değiştireyim dedim, söküldüğünde belli oldu. Yeni yeşil cam takınca araba yeni gibi oldu görüş bile değişti inanırmısın:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri