KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz hocam tenzih ederim şeyh edebali,nin osman bey,e nasihatinde der ki söylenen her sözü üstüne alma daha öncede yazdım saçma sapan konular açıp zırvalayan şahsiyetler varken siz niye üstünüze alındınız aşkolsun
Yavuz hocam tenzih ederim şeyh edebali,nin osman bey,e nasihatinde der ki söylenen her sözü üstüne alma daha öncede yazdım saçma sapan konular açıp zırvalayan şahsiyetler varken siz niye üstünüze alındınız aşkolsun
Benim anlamadığım amaç ne insanları defender den soğutmaksa bence zor meraklanıp defender almak için fikir soranlara tüm kullanan arkadaşlar nasıl bir araç olduğunu elinden geldiği kadar anlatmaya çalışıyor sonradan pişman olmaması için defender kullanmaktan zevk alan birisi için hepsi hikaye bu hobi gibi bir şey resim yapmaktan avcılıktan vs. farklı bir şey değil avcılık yapana siz anlatın durun bi kulağından girip diğer kulağından çıkar demiyecem ilk kulaktan bile girmez defender için yapılan eleştirilerde böyle siz onu birde bizim gözümüzle görebilseniz ilk aracıma willys e 12000 tl masraf ettim 6000 e sattım defendere 33000 tl masraf ikinciyi aldım ilk aldığımı 24000 satmaya çalışıyorum ama defender için fikrim aynı
çok iyi bir şey gibi anlatmışınız diyen olur çokta tın
Ömer bey; sizi sadece buradan tanıyorum, ama sizi tanıyan birini tanıyorum, size karşı bir karşı tutummolması imkansız inanın. Bence şu son polemik yaratan lafınızı bir tartın bakalım , terazi sizin tarafamı basacak, benim tarafamı?
Bülent beyinde dediği gibi birbirimizi yüz yüze tanısak eminim bu tür çıkışlar yapmayız, görüşmek tanışmak dileğiyle.
Ömer bey; sizi sadece buradan tanıyorum, ama sizi tanıyan birini tanıyorum, size karşı bir karşı tutummolması imkansız inanın. Bence şu son polemik yaratan lafınızı bir tartın bakalım , terazi sizin tarafamı basacak, benim tarafamı?
Bülent beyinde dediği gibi birbirimizi yüz yüze tanısak eminim bu tür çıkışlar yapmayız, görüşmek tanışmak dileğiyle.
Sansürcü ve baskıcı yönetim tarafından savunma hakkı elinden alınmış,
bir ADAM hakkında görüş bildirmeyiniz.
.
Bu adam, vaktinde fikirleri nedeniyle saldırıya ugramış ve sadece ;D : ikonları ile seyredilmişti.
Bu adamın, ADAM GİBİ yazılarını , üst yönetime sürekli şikayet eden ,bir elin parmagı kadar olan , adamların kim olduklarıda bellidir.
-ki , bu adamların bazıları o günden sonra ortadan kayboldular. Ya , utandıklarından , ya da zafer sarhoşluğundan.....