7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,346
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ingilizler feci milliyetci ondan bizim komutanlara birşey demiyorum. özelde gordunmu hiç sen de bakiyim.

Arazi aracinin hizla işi olur abicim en kralindan hemde yolda geçirdigim vakit bana acayip koyuyor. yavaş kesinlikle gidemiyorum. her halukarda araç 110/130 arasi seyretmeli.
E tarz tabi abicim senin seyir hizin kaç 70 ?

Cemin girtlak dıskosunun uzerinden geçiyordum otobanda

Etiketler

valla adam acayip oturtuyor size sustunuz kaldiniz valla birtek akşamlara giriyorum keyfim geliyor valla okuya okuya

Ben kaçar, hacı abanoz beypazarında aile gezmesinden dönmek üzeredir üzerime sıçramadan ısıyorum :D :D

RedlinE' Alıntı:
ingilizler feci milliyetci ondan bizim komutanlara birşey demiyorum. özelde gordunmu hiç sen de bakiyim.

Arazi aracinin hizla işi olur abicim en kralindan hemde yolda geçirdigim vakit bana acayip koyuyor. yavaş kesinlikle gidemiyorum. her halukarda araç 110/130 arasi seyretmeli.

Valla benim 150 - 160 ;D

RedlinE' Alıntı:
valla adam acayip oturtuyor size sustunuz kaldiniz valla birtek akşamlara giriyorum keyfim geliyor valla okuya okuya

Defender dan kuyruk acısı var adamın , zamanında pis çaktılar, bir ayda sanada hem prizdirek hem turbo girse sende çıldırırsın , ama düşünmüyo prizdireği kaynaklayan p..venk 5 km ötede, turboyu çakan yine o , arabanın üzerinden çıkan turbonun ne turbosu olduu hala çözülemedi bu arada ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

Benimde videolarım var arkada 1 ton römeorkla otobanda değil nolmal yolda 130 la seyir halinde , yalansa yalan desinler :D :D

Arkadaşim nerene ne takarsan her turlu atlarim.

Çamur atmakla alakasi yok. Benim araçda ayna marutu yokmu.

iyi iyi hacı abanoz görmemiş burayı henüz :D :D

Müco hız hiçbişey değil, Bir geziden dönerken bizim konvoyu iki toyota tıkamıştı , onura sor anlatsın sana mavi filleri, hacı abanozu yokuş yukarı itmemek için kendimizi zor tuttuğumuzu :D :D

discovery-V8' Alıntı:
iyi iyi hacı abanoz görmemiş burayı henüz :D :D

Müco hız hiçbişey değil, Bir geziden dönerken bizim konvoyu iki toyota tıkamıştı , onura sor anlatsın sana mavi filleri, hacı abanozu yokuş yukarı itmemek için kendimizi zor tuttuğumuzu :D :D
Hacı Abanoz seni Ayaşta benzin pompan öksürünce yokuş yukarı itmişti onu anlatıyosun dimi? Ne komikti cidden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri