7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,391

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz dostum ne coktuk adamlarin kahvesine adamlar iki ayda bir anca yaziyolar. Tarik bugunku yazma hakkini doldurdun daha yazma kakiyim haydee
Bu arada sende kirsat gibi basladin arabayi satmadan ovmeye ne is tenekeci ruhu bu olsa gerek :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Yavuz dostum ne coktuk adamlarin kahvesine adamlar iki ayda bir anca yaziyolar. Tarik bugunku yazma hakkini doldurdun daha yazma kakiyim haydee
Bu arada sende kirsat gibi basladin arabayi satmadan ovmeye ne is tenekeci ruhu bu olsa gerek :smiley:
:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:Bencede hatta yazmak isteyenler önce muhtardan kağıt yaptırsın, onuda Sedat beye(yol) onaylatsın sonra sana getirsin.:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

muco uğraşma benle zaten moralim bozuk bu gün iki kişi aradı yaa bari 3- 5 gün geçeydi arasaydılar gidecekmi ne KIRAT :( :( :(

bana diyon satma diye kendi satıyorsun :mad:
ben her etkinliğe gidip döndükten sonra hanımla kapışıyoruz
tamam satıp sana otomatik corsa alıcam diyorum
ne var bu otomatik corsa da anlamam ki :smiley:

dostum satip ufak arabaya geçeçeksen o seni bozar aliştigin bir ortam var. Hep yanci hep yanci zevk vermez. ha satip citayi yukselteceksen o ayri

Eger araban aklindaki degeri goruyorsa dusunme ver gitsin. belli 3.0 tdi alirsin orj
orj her zaman yapmadan iyidir.

kokteknik' Alıntı:
bana diyon satma diye kendi satıyorsun :mad:
ben her etkinliğe gidip döndükten sonra hanımla kapışıyoruz
tamam satıp sana otomatik corsa alıcam diyorum
ne var bu otomatik corsa da anlamam ki :smiley:

kanka 20 gün dedim bi bekle da 3 gün gitti gerçi iki günde iki kişi aradı ne olur bilemem satılırsa gidecek ama satılmaz iseeee :D :D 17 gün sonra gece 12 dedimi bu iş bitmiştir araba ya puma yada bd30 olacak DEFENDER den başka araç yok satarsamda yine DEFENDER alacam inşallah ;) ;) ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Motor Nissan BD30, koltuklar Doblo, portbagaj ve izolasyon full icat, tavandan klima, kapı lastiği bilmem ne...Sonrada defender çok süper sağlam ve güzel araç diye konuşun ortada ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aha şopar burdada çıkmış su yüzüne :D :D :D 327 gün kaldı , artık kurtuluyoruz Umut the haci abanozdan ;)

Tarık hayırdır?

Abicim satma satılanın yerine yenisi koyulmuyor, Örnek Eren , Örnek Nejat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR