Felice' Alıntı:iyiyim Ufuk hocam, özledim valla..........ne zaman kuvuşuyoruz?
Bana gelir ama seni bilemem abi ;D ;D ;DFelice' Alıntı:Umut arb kilit gelirmi dışardan, yoksa hümaya mı gideyim?
ufukozkan' Alıntı:toyota lr buluşması gibi bişeyler var... ters bi durum olmazsa geliriz inşallah![]()
umutcelikel' Alıntı:Bana gelir ama seni bilemem abi ;D ;D ;D
Şaka bir yana, ben Lock-Right kiliti getirttim, takılmadı. Ayrıca ön ve arka ayna mahrutileri getirttim, büyük ve ağır parçaydı. Takıldı, ödedim, yine de çok karlı oldu. Kompresörü buradan alıp kilidi getirtmek mantıklı olabilir...
Valla baktın mı Tmax çift kafa komp daha bile kaliteli duruyor abi, bence görür.Felice' Alıntı:t-max çift kafa komprasör iş görür değilmi?
Abi bu arada dikkat et, ön arka arb takınca senin akslar çıt çıt çedene olmasın ;D ;D :Felice' Alıntı:t-max çift kafa komprasör iş görür değilmi?
umutcelikel' Alıntı:Abi bu arada dikkat et, ön arka arb takınca senin akslar çıt çıt çedene olmasın ;D ;D ::
:
:
![]()
;D ;D ;D ;D Onun bir kamyon aks taşıması lazım arkada...Felice' Alıntı:![]()
![]()
Mustafa abiyle anlaştık, o pikabın arkasında taşıyacak askları,
umutcelikel' Alıntı:Abi bu arada dikkat et, ön arka arb takınca senin akslar çıt çıt çedene olmasın ;D ;D ::
:
:
![]()
RedlinE' Alıntı:
Yavuz efendi kapı sacına da 50 lira diyodu ;D ;Dufukozkan' Alıntı:yavuz efendi arka kırılmaz diyoduda![]()
![]()
umutcelikel' Alıntı:Yavuz efendi kapı sacına da 50 lira diyodu ;D ;D![]()
ufukozkan' Alıntı:cihanın bu konu ile ilgili çok güzel bir videosu var ama burda olmaz![]()
![]()
otelde muhabbeti olmuştu![]()