KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çağlar geçen sene aynı yerde sevgili kardeşimiz yavuzu battığı yerden önce mustafa abi denedi cortladı meşhur defenderı ile sonra dede denedi yemedi ,sonra ikisi beraber denediler aynı anda 8 x8 yine olmadı , sonra ne oldu bilin bakalım,, onunda videoları var ama koyulmaz yavuzum koysana onlarıda varsa sende
Ulen amma karmaşık anlatmışsın olayı yaşadığım halde ben bile anlayamadım
Videosu olsa dükkan senin, olana olmadı diyecek halim yok, ama videoada yok ben arabanın içindeydim kerimde vardır belki, bugüne kadar hangi videoyu koymadım ülen
Ama olayı özet olarak daha anlaşılır anlatayım.
ben battım batmakla kalmadım yarığın içinde sıkıştım, zorlarken birde alttan bişeyleri kopardım ne olduğunu bilmiyorum çünkü ön dingili komple söküp attım yenisini taktım, içini açıp bakmadım çok eski 10 freze bir rover dingiliydi.
Sıkıştığım yerden MKG vinçlerdi çıkaramadı, Arabayla asıldı çıkaramadı, Ufuk asıldı çıkaramadı, MKG + Ufuk Birlikte asıldılar yine çıkaramadılar.
Cihanım geldi Vx100 ün arkaya bağladı asıla asıla sündüre sündüre çıkardı beni o yarıktan. olay budur.
Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı )
Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı )
Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*
Gir sen ne istiyosan yap ;D İstersen amuda kalk... Kır, patlat, arabada senin keyif de, para da)))
Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*
Gir sen ne istiyosan yap ;D İstersen amuda kalk... Kır, patlat, arabada senin keyif de, para da)))
geçen pazar şile yolunda yanımdan geçtiniz arkanızdan bir motorlu geliyordu geri dönüp yakalıyacaktım sizi hanım müsaade etmedi istanbula getirdin dağtepe gezdiriyon bu pazar bari arkadaşlarınla takılma dedi
anadolu feneri riva yorasa kiilisesi gezdik şile de balık yedik döndük