7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,539

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
çağlar geçen sene aynı yerde sevgili kardeşimiz yavuzu battığı yerden önce mustafa abi denedi cortladı meşhur defenderı ile sonra dede denedi yemedi ,sonra ikisi beraber denediler aynı anda 8 x8 yine olmadı , sonra ne oldu bilin bakalım,, onunda videoları var ama koyulmaz yavuzum koysana onlarıda varsa sende :D

Ulen amma karmaşık anlatmışsın olayı yaşadığım halde ben bile anlayamadım :D :D :D :D

Videosu olsa dükkan senin, olana olmadı diyecek halim yok, ama videoada yok ben arabanın içindeydim kerimde vardır belki, bugüne kadar hangi videoyu koymadım ülen :D :D

Ama olayı özet olarak daha anlaşılır anlatayım.

ben battım batmakla kalmadım yarığın içinde sıkıştım, zorlarken birde alttan bişeyleri kopardım ne olduğunu bilmiyorum çünkü ön dingili komple söküp attım yenisini taktım, içini açıp bakmadım çok eski 10 freze bir rover dingiliydi.

Sıkıştığım yerden MKG vinçlerdi çıkaramadı, Arabayla asıldı çıkaramadı, Ufuk asıldı çıkaramadı, MKG + Ufuk Birlikte asıldılar yine çıkaramadılar.

Cihanım geldi Vx100 ün arkaya bağladı asıla asıla sündüre sündüre çıkardı beni o yarıktan. :D :D :D olay budur.

endy' Alıntı:
Yavuz abi kahramanımızsın sen bu japon çetesine karşı her fırsatta sen bat çeksinler keyifleri yerine geliyor :smiley: :smiley: :smiley:

:D :D :D :D Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. :D ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı ;) )

discovery-V8' Alıntı:
:D :D :D :D Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. :D ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı ;) )
Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*
Gir sen ne istiyosan yap ;D İstersen amuda kalk... Kır, patlat, arabada senin keyif de, para da:smiley:)))

umutcelikel' Alıntı:
Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*
Gir sen ne istiyosan yap ;D İstersen amuda kalk... Kır, patlat, arabada senin keyif de, para da:smiley:)))

;D ;D ;D ;D ;D ;D Ahanda bu japon benim yanımda oturuyordu o yarığa girerken :D D :D :D :D :D :

cemin yakışıklı arabası. ;)

DSC_1543.jpg

DSC_1546.jpg

sahibi gibi yakışıklı gerçekten,

IMG_3984.jpg

cemtascioglu' Alıntı:
saol lun arkadaslar ;D
geçen pazar şile yolunda yanımdan geçtiniz arkanızdan bir motorlu geliyordu geri dönüp yakalıyacaktım sizi hanım müsaade etmedi istanbula getirdin dağtepe gezdiriyon bu pazar bari arkadaşlarınla takılma dedi
anadolu feneri riva yorasa kiilisesi gezdik şile de balık yedik döndük

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri