discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
mırık mırık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mırık mırık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:günaydın millet haftanın son günü herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
cihanülker' Alıntı:çağlar geçen sene aynı yerde sevgili kardeşimiz yavuzu battığı yerden önce mustafa abi denedi cortladı meşhur defenderı ile sonra dede denedi yemedi ,sonra ikisi beraber denediler aynı anda 8 x8 yine olmadı , sonra ne oldu bilin bakalım,, onunda videoları var ama koyulmaz yavuzum koysana onlarıda varsa sende
endy' Alıntı:Yavuz abi kahramanımızsın sen bu japon çetesine karşı her fırsatta sen bat çeksinler keyifleri yerine geliyor
Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*discovery-V8' Alıntı:Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı )
umutcelikel' Alıntı:Olm hastamısın kenarda yol varken ne işimiz olur bizim yarıkta manyak gibi ;D ;D ;D :-* :-*
Gir sen ne istiyosan yap ;D İstersen amuda kalk... Kır, patlat, arabada senin keyif de, para da)))
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D Ahanda bu japon benim yanımda oturuyordu o yarığa girerken D :
geçen pazar şile yolunda yanımdan geçtiniz arkanızdan bir motorlu geliyordu geri dönüp yakalıyacaktım sizi hanım müsaade etmedi istanbula getirdin dağtepe gezdiriyon bu pazar bari arkadaşlarınla takılma dedicemtascioglu' Alıntı:saol lun arkadaslar ;D