Tempus' Alıntı:Tarık senin defendere birde 98 serisi disco 1 jantlarından 1 set bulup alsan 10 numara olur![]()
ata036' Alıntı:DURSUUUUNN usta millet geliyo bak herkese çay benden
abi araştırıyorum uygun bişe bulabilirsem şöyle taksitli felan alırız olmadı 10 aydan sonra huma otodan alacaz
ata036' Alıntı:DURSUUUUNN usta millet geliyo bak herkese çay benden
abi araştırıyorum uygun bişe bulabilirsem şöyle taksitli felan alırız olmadı 10 aydan sonra huma otodan alacaz
Yavuz abi şablonları sakın atmadiscovery-V8' Alıntı:Tarıkcım merhaba, şablonlar geldi, ellerine sağlık biraz hasta oldum çöyle bir zarfı açtım öyle duruyor, hafta sonu inşallah çıkatıcam örnekleri. Çok teşkkür ederim![]()
yunus bager' Alıntı:Yavuz abi şablonları sakın atmabizede lazım olur
Yok abi sağolasın elimizden gelmese tamam derdim ama benim gibi birine ayıptırdiscovery-V8' Alıntı:Ne şablonu Yunusum, kesmeye başlarsam bir takım gönderirim sanada ister şablon yap ister kullan![]()
discovery-V8' Alıntı:Tarıkcım merhaba, şablonlar geldi, ellerine sağlık biraz hasta oldum şöyle bir zarfı açtım öyle duruyor, hafta sonu inşallah çıkatıcam örnekleri. Çok teşkkür ederim![]()
RedlinE' Alıntı:toyata olarak çoktuk kahvelerine sindirdik arkadaşlari
RedlinE' Alıntı:toyata olarak çoktuk kahvelerine sindirdik arkadaşlari
kokteknik' Alıntı:landcılar arazide geziyor diğerleri kahvede sohbet ediyorlar ???