7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,387
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Bırak şimdi Bageeeer, içtin içtin votkaları, her denene gülersin tabii.... ;D ;D ;D ;D
Ulan şimdi konuşturacaksın beni sen değilmisin bizi orda haber vermeden bırakıp giden :smiley: sevtap ablam kulaklarını epeyce çınlatmıştır

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Ulan şimdi konuşturacaksın beni sen değilmisin bizi orda haber vermeden bırakıp giden :smiley: sevtap ablam kulaklarını epeyce çınlatmıştır

Sizi mi ???

SDC yi bıraktık gittik biz.. Sen Cihan abiyle koyun koyuna uyumadın mı uleeeynn ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bak güleni fena yaparım :D

Bu da benim fotoğraftaki yeteneğimi gösteren en müthiş örneklerden biri ;D ;D ;D

Harem-Sirkeci arabalı vapurundan, sözümona denizde vapurun oluşturduğu köpükleri çekecektim :D :D

Bir müsaade et de gülelim yahu! (Çok hoş )

amanos80' Alıntı:
Bir müsaade et de gülelim yahu! (Çok hoş )

Ali Abi iyi akşamlar :smiley:

Gülün valla, fotoğraf konusunda benim kadar yeteneksizini görmedim ben ;D

fastjunkie' Alıntı:
SDC yi bıraktık gittik biz.. Sen Cihan abiyle koyun koyuna uyumadın mı uleeeynn ;D ;D ;D

Utanmadan bunu yazman iyi olmuş, unutmuştum iyi ki hatırlattın :mad:

amanos80' Alıntı:
Kürşat benim Daihatsu'yla takas düşünür müsün?

abi bende eskiden terios vardi sattim, boyuna posuna bakmadan yakit tuketiyor diye , o yuzden cok dusunmem, alirsam anca esime sehir ici kullanma araci olarak olabilir otomatik vitesse.

Nejat bu araci alsin aksesuarlarini sokup binsin ;D

http://www.sahibinden.com/essiz_col_kartali_defender_-55WQQaXQQ25358077WQQpXQQdisplayitem

Tempus' Alıntı:
Nejat bu araci alsin aksesuarlarini sokup binsin ;D

http://www.sahibinden.com/essiz_col_kartali_defender_-55WQQaXQQ25358077WQQpXQQdisplayitem

Bu V8 değil ;D ;D

Bir de adam biraz fazla abartmış ama orjinalliği bozulmamış. Üstünde Kamuflaj Ağı bile var aracın.

Yanlız bununla arazide kaybolmamak lazım, Bidaha kimse bulamaz ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Bu V8 değil ;D ;D

Bir de adam biraz fazla abartmış ama orjinalliği bozulmamış. Üstünde Kamuflaj Ağı bile var aracın.

Yanlız bununla arazide kaybolmamak lazım, Bidaha kimse bulamaz ;D ;D ;D

haha evet :smiley: Nejat v8 bulamazsam tdi a donucem diyorduda :smiley:

bu araba beyaz, krem filan olsa yada g4 daha rahat satilirdi sanirim, simdi sadece avcilar alir :smiley:

bu arada bu sene dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bitkilerde garip birseyler var, bizim etrafimizdaki butun agaclar, cicekler, otlar her zamankinden daha farkli cicek aciyor ve tohum veriyor. Normalde tohum vermeden acan agaclar bile tohumlandi , hatta cam kozalaklari bile bir garip . Biz bunu tesaduf saniyorduk ama Tema vakfi benzer bir aciklama yapmis, bu sene dogadaki bir farklilikdan dolayi butun bitkiler daha verimliymis, yediginiz meyvalarin cekirdeklerini cope atmayin yesil alanlara serpin diyorlar. Sanirim bitkilerin tohumlanma ve tohumdan cikma ihtimali her sene oldugundan daha fazlaymis. Hem guzel bir haber hemde urkutucu, doga sanirim iklim degisiklikleri sonrasi kendisini korumaya calisiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bir baslik acalim.

Tempus' Alıntı:
bu arada bu sene dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bitkilerde garip birseyler var, bizim etrafimizdaki butun agaclar, cicekler, otlar her zamankinden daha farkli cicek aciyor ve tohum veriyor. Normalde tohum vermeden acan agaclar bile tohumlandi , hatta cam kozalaklari bile bir garip . Biz bunu tesaduf saniyorduk ama Tema vakfi benzer bir aciklama yapmis, bu sene dogadaki bir farklilikdan dolayi butun bitkiler daha verimliymis, yediginiz meyvalarin cekirdeklerini cope atmayin yesil alanlara serpin diyorlar. Sanirim bitkilerin tohumlanma ve tohumdan cikma ihtimali her sene oldugundan daha fazlaymis. Hem guzel bir haber hemde urkutucu, doga sanirim iklim degisiklikleri sonrasi kendisini korumaya calisiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bir baslik acalim.

Konu hakkında çok bilgim yok ama bir ilave yapmak istiyorum.
Son 2 yıldır Trablus ve çevresi aşırı yapmur almaya başladı. Hatta çölün içlerinde bile yağmurlar yağıyor.
Sanırım yakın bir gelecekte buralar da yeşerecek.

İngiliz arkadaşların söylediğine görede bu sene ingilterede kış çok hafif geçmiş, çok şaşkınlar.
Kuzeyler kururken güneyler yeşermeye başladı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR