7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,799
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
nejat gel bak sanada alalım bir toyota , bak keyfine bu yaştan sonra sürünme dert çekme kardeş :D

10 yıl sonra alırım tabiki. Seninkini bekliyorum :smiley: O zaman vergisi de ödenebilir seviyeye iner ;D ;D ;D

Etiketler

ne yapayım ben ellenmemiş arabayı :D , disconun ellenmişi ile ellenmemişi arasında bir fark yok nasıl olsa ,ikiside aynı b..kun soyu , aman aman aman ,yahu bu arada sayın LR profösörü nerde gelsede kavga etsek birazcık ,günün stresini atarız :D :D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Peki Onur Bey, size bu arabayı aldıran sevgili Yavuz Bey nerelerde?? Keşke İncekteki tamirhanesine gitseydinixz yapsaydı o aracınızı??

Yok la adamın üstüne gitme, kimse bişi demedi.
Ben memnunum aracımdan kardeşim, şemsiyeyi düşünmenin vakti değil artık... ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
nejat beyaz güzelmiş abicim al bunu...

Aylardır ne Tdi ne de düz vites V8 ilanı yokken şimdi hepsi çıktı. Disco I için tam alım vakti. Arz çoğaldı pazarlık iyi yapılır ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Disco I arayanlara sunulur.

yapılı isteyene yapılmışı: http://www.sahibinden.com/discovery_2_5_tdi_yeni-67WQQaXQQ24967370WQQpXQQdisplayitem

ben kendim yapacağım diyene ellenmemişi: http://www.sahibinden.com/disko1_satilik-45WQQaXQQ24797434WQQpXQQdisplayitem

abi yapma gözünü sevem dizel disco 1 alınırmı ;D dizel alıcaksan illa kesin disco 2 , ama v8 alıcaksan disco 1 de olur 2 de olur ;D

v8 disco 1 alıp şaseden toplama yolunda ilerliyorum ben çok az kaldı alıp kenara koymama ;D

Bu arada marş motorum cortlayınca birşey farkettim..
İngiliz düşünmüş, arabayı yokuş aşağı bırakıyorsunuz (aynı şahin ya da doğan gibi) ikinci viteste, ayak debriyajda.. Bir çekiyorsunuz ayağınızı araç çalışıyor..
Dün tüm gün Bilkentte böyle gezdim, yaptığım karizmanın haddi hesabı yok, millet şaşırdı kaldı bu teknolojiye. İşin en ilginç tarafı, bu teknolojiyi taksicilerin tavsiyesiyle kullanmam oldu ???
İngiliz düşünmüş, böyle bir teknoloji olabilir mi beyler ??

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bu arada marş motorum cortlayınca birşey farkettim..
İngiliz düşünmüş, arabayı yokuş aşağı bırakıyorsun (aynı şahin ya da doğan gibi) ikinci viteste, ayak debriyajda.. Bir çekiyorsun ayağını araç çalışıyor..
Dün tüm gün Bilkentte böyle gezdim, yaptığım karizmanın haddi hesabı yok, millet şaşırdı kaldı bu teknoloji sayesinde.
İngiliz düşünmüş, böyle bir teknoloji olabilir mi beyler ??

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi yapma gözünü sevem dizel disco 1 alınırmı ;D dizel alıcaksan illa kesin disco 2 , ama v8 alıcaksan disco 1 de olur 2 de olur ;D

v8 disco 1 alıp şaseden toplama yolunda ilerliyorum ben çok az kaldı alıp kenara koymama ;D

kürşat kafayımı yedin ulennn ,bari tavsiye etme disco 2 yi ,oha artık sanayide sayenizde zengin olmayan usta kalmadı leyn ,her yer LR servisi ,bugün ankara şaşmazda bile en az 5-6 tane gördüm aynı caddede ,bırak ya şu LR yalanını , senin kenara koyduğun maslak sanayide 2 haftada biter kardeşim :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR