7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,777

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
YORUMSUZ ...

http://www.sahibinden.com/super_300_tdi_defender-28WQQaXQQ24899298WQQpXQQdisplayitem

ARACIM 97 MODEL OLUP 6500 KM DEDİR. YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE LEND ROVER SERVİSİNDE MOTOR SIFIRDAN YAPILDI. (İPEK OTOMOTİV MURAT USTAYA SORABİLİRSİNİZ) RESİMDEKİ AKSESUARLARDAN DA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KOMPLE ORJİNAL RENKLİ CAM, YAN BASAMAK, SNORKHEL HAVA FİLİTRESİ BORUSU, ÖN KARTEL MUHAFAZASI, ÖN VE ARKA DEFRANSİYEL MUHAFAZASI, 4 ADET ORJİNAL ALİMİNYUM ALIŞIMLI LEND ROVER JANT, 4 ADET SIFIR GOODYEAR LASTİK, KOMPLE İÇ DERİ DÖŞEME, TAVAN VE TABAN İÇ DIŞ İZELASYON, ORJİNAL CB SİS FARLARI AKSESUARLARI VARDIR. İDDAA EDİYORUM BU TEMİZLİKTE BİR DEFENDER BULAMAZSINIZ. LÜTFEN CİDDİ TEKLİFLERLE ARAYINIZ. KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.

Ne olacak bu milletin Türkçe zafiyeti hakikaten!

Okumaktan ziyade, seyreden bir toplum olduk. (Seyredilenlerin de seviyesi ve dili malum)
Maalesef kalite git gide düşmekte. Ben yazıştığım her yerde bu konuya dikkat çekmeye çalışıyorum, sizlerin de bu konuya önem vermeniz dileğiyle...
Malum; dilini kaybeden bir milletin yaşama şansı yoktur!

amanos80' Alıntı:
Ne olacak bu milletin Türkçe zafiyeti hakikaten!

Herkese Günaydın,

Ali bey benim gördüğüm iki prolem var.

1) Sizinde yazdığınız gibi Türkçeyi iyi kullanamıyoruz.
2) Bir çok nesnenin Türkçe ismi varken, özentiyle yabancı kelimeleri kullanmaya kalkıyoruz, onuda beceremiyoruz.
(Yukarıdaki örnekte yer alan İZELASYON'un YALITIM olması gibi.)

Tempus' Alıntı:
yok abi ya ne masrafi zaten bende 2 oda bir salon cadir var ;D kesin gelicem bu yaz antalyaya zaten, ama bir organizasyon yaparsaniz ona denk getiririm, olmazsa tek basima tatile gelirim, turistlere off road turu yaptiririm, fotograflarini cekerim filan ;D

Kürşad kardeş sen yazın gel ...seni Alanya da TİMTUR un ekibine koyalım hem Defender hem tatil hem hemde dediğin turistlere ofroad ;D

selamlar

umutcelikel' Alıntı:
Bendeniz 18-22 Mayıs Salı-Cumartesi Antalyadayım ;D ;D ;D

Umut bu tarihlerde yapılacak olan bir oeganizasyon var onun için mi geleceksin..???

selamlar

nkurtkaya' Alıntı:
YORUMSUZ ...

http://www.sahibinden.com/super_300_tdi_defender-28WQQaXQQ24899298WQQpXQQdisplayitem

ARACIM 97 MODEL OLUP 6500 KM DEDİR. YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE LEND ROVER SERVİSİNDE MOTOR SIFIRDAN YAPILDI. (İPEK OTOMOTİV MURAT USTAYA SORABİLİRSİNİZ) RESİMDEKİ AKSESUARLARDAN DA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KOMPLE ORJİNAL RENKLİ CAM, YAN BASAMAK, SNORKHEL HAVA FİLİTRESİ BORUSU, ÖN KARTEL MUHAFAZASI, ÖN VE ARKA DEFRANSİYEL MUHAFAZASI, 4 ADET ORJİNAL ALİMİNYUM ALIŞIMLI LEND ROVER JANT, 4 ADET SIFIR GOODYEAR LASTİK, KOMPLE İÇ DERİ DÖŞEME, TAVAN VE TABAN İÇ DIŞ İZELASYON, ORJİNAL CB SİS FARLARI AKSESUARLARI VARDIR. İDDAA EDİYORUM BU TEMİZLİKTE BİR DEFENDER BULAMAZSINIZ. LÜTFEN CİDDİ TEKLİFLERLE ARAYINIZ. KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.

Nejat bu numu alacaksın ...yakışır sanaaa ;D ne yaptın hakikaten araba işini????

selamlar

bende diyorum bu millet nerde . :eek:

peki buraya lc olarak muhabbete katılsak oluyormu :D

AHMET07' Alıntı:
bende diyorum bu millet nerde . :eek:

peki buraya lc olarak muhabbete katılsak oluyormu :D

Ahmet Usta konu başlığı "7/24 Açık Landrover'cılar" Ancak LR'dense 7/24 markası ön plana çıktı.

ne biliyem sedat bazen milleti bulamıyorum form özürüyüm galiba

bide yazmıyorum buraya lr ci bunlar diye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR