7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,699

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi bu işe atılsa direk kafadan 19 lt lik damacanalara doldurturdu.. Adamlar işi bilmiyor. ;D

;D ;D ;D ;D Dedemde telsizle votka dağıtım ağı kurardı damacanalı ;D ;D ;D

Asıl olay dün Ufuk Abinin kaybolmasıydı Görüşme yaklaşık olarak şöyle seyretti

-abi nerdesin etrafında ne var
-bilsem nerde olduğumu kaybolmuş sayılmam ;D ;D ;D
-bir bak etrafına diyorum bak radarın topunu göreceksin
-yok onu görmüyorum başka bi tane görecem ;D ;D ;D
Cızırtılar
-Burada kocaman bir cami var
-Abi etrafına bir bak çeşmede varmı ;D ;D ;D

Cızırtılar
-Lan bir toprak yola girdim gidiyorum
- Abi ne tarafa gidiyorsun
-Bilmiyorum
-Anlaşıldı abi

-Lan yol bitti
-Abi ne farkeder sana her yer yol (Baktım gazı bitiyor gaz vereyim depo dolsun dedim ;D ;D ;D )

Neyse biz Ufuk Abi ile buluştuk nerden geldiği konusunda hiç kimse fikir sahibi değil
Elinde Redbulu direk çaktı dikti kafaya gözleri normale döndü peşinden suyunu dil altı haplarını falan koşuşturduk artık ;D ;D ;D

Yalnız bunun suçlusu ben oldum durumu aşağıdaki fıkra özetler sanırım benim ne kadar dahlim olmuş olaya ;D ;D ;D

Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri bir gün Newyork üzerinde balonla dolaşmaya çıkar. Aksilik bu ya, pusulasını aşağıya düşürür ve kaybolur.İnmek için uygun bir yer ararken bir gökdelenin tepesinde sigara içen bir adam görür ve alçalır.
- Pardon. Ben neredeyim acaba? diye sorar.
- Yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içindesin. der adam.
Yönetici sinirlenir:
- Sen mühendissin değil mi? diye sorar.
- Evet. der adam. Nereden bildin?
- Çünkü başım belada ve sana bir soru soruyorum. Verdiğin cevap 100% doğru fakat hiç bir işime yaramyor.
- Sen de yöneticisin değilmi?
- Evet sen nereden bildin?
- Çünkü yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içinde kaybolmusun. Pusulan yok, berbat durumdasın. Fakat bu şimdi benim suçum oldu.

Yavuz yalnız Ufuk abi nereye gittiyse o radar topunu göremiyordu bir ara Çankırı civarından bana sinyalinin ulaştığını düşünüyorum bu arada güzel telsiz görüşmesi yaptık tam Kılıçlara girerken telsizden Ufuk abinin sesi duyuldu hah tamam dedim o da kazan civarında sanırım sordum abi nerdesin nerde olacam daha evden yeni çıkıyorum dedi ;D ;D ;D

th_videoplayback2.jpg

çok sevdim müziği ya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR