altug onaran' Alıntı:yavuz abi aracın yanında dedemi görmesem son fotodaki lastiğin yanındaki canavarı çok minik bir ev kedisi falan zannederdim ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:yok yaw daha yavru o 4,5 aylık ;D ;D Dedemi pek seviyor, hatta aşıklar birbirlerine ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:Vay dobiş te süpermiş, Gelim de mıncıklıyayım biraz şunu ;D ;D ...(Daha fazla büyümeden )
discovery-V8' Alıntı:Sevdirmiyoki kendini ;D ;D ;D eller jiletçi gibi heryerim yarık parça pinçik ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:Vay dobiş te süpermiş, Gelim de mıncıklıyayım biraz şunu ;D ;D ...(Daha fazla büyümeden )
altug onaran' Alıntı:abi zaten şu yakın zamanda sevdik sevdik yoksa seve seve uzaktan bakarız ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:Dişliyor mu abi?
discovery-V8' Alıntı:bize 4 aylık geldi öyle alışmış, sevmeye yeltenince kapıyor, biri bişey yapmış heralde oda huylanmış, yemek yerken seviyorum hırlıyo mırlıyo ama yinede seviyorum
hyavuz2000' Alıntı:;D ;D ;D, Evet biraz daha büyürse dehşet bir koruma iç güdüsü var hayvanların. Destur la girecez içeri...... ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D önceden vardı bizde 10-12 sene önce hakan eve ancak camdan girerdi ;D ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:Dimi ne deliydi be o öyle kapıları yiyor du ;D ;D ;D ;D
Sağ gösterip sol vuruyor, bir de insanları ısırmak için plan kurup tuzağına düşürüyordu.. Yok böle bir hayvan ;D ;D ;D ;D
ki ben buna rağmane çok severim köpeleri.... ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Bu havlıyor , o hiç havlamazdı, kapıya biri gelince , yavaşça içeri kaçardı hedef menzile girsin diye ;D ;D ;D ;D ;D Su sayaçlarını okuyan adamı hatırlıyormusun ;D ;D ;D ;D ;D ;D