7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,456,228
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yaw,olmadı özelden gelan at,biyerlere koy ordan seyredelim be baba ;D

Etiketler

Saf tork canavarının bilmemkaçtonluk vx 80 i çamurdan koparışı , benim son sözüm "oha bu nası bir güç" olmuş ;D ;D ;D

ohaaa hakkaten vx80 i eve götürüyormuş dalsa ;D ;D ;D

benim suziciğimi ölsem yavuz abiye çektirmem anlaşıldı vx80 e bunu yapan 1200 kilo suziye neler yapar topaç gibi çevirir ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
benim suziciğimi ölsem yavuz abiye çektirmem anlaşıldı vx80 e bunu yapan 1200 kilo suziye neler yapar topaç gibi çevirir ;D ;D ;D

Ben seni çekerim ceaniim, borumu patlata patlata ;D ;D

yavuz abi bu suburbanın kupa yı söksek üzerine bir def 90 birde def 110 kupa koysak konvoy görüntüsünde güçlü bir araç olmaz mı ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi bu suburbanın kupa yı söksek üzerine bir def 90 birde def 110 kupa koysak konvoy görüntüsünde güçlü bir araç olmaz mı ;D ;D ;D

suburbanın kupayı söküp def 110 kupa koysak, yaklaşma ve uzaklaşma açıları sıfır bir araç üretilebilir en uç noktalar direk teker ;D ;D

cihan abi artık kürşatı boludaki parkura sokmak lazım ;D hani naci abinin çıkmaya çalıştığı yerden inen bir suzi vardı onun attığı turun aynısı atabilecek mi ;D ;D

Buda Cihanı Söküşü ama başını çekememişim , "arkanda araba var ulen ayuu" ;D ;D ;D ;D