7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,627
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
söz arkadaşlar gelen tüm LR ve camel g4 challange stickerlarını LR ci dostlarım arasında pay edicem, ama bir tande Cihan abinin arabaya ayırırım ;D

Kürşat teşekkürler şimdiden.

cihanülker' Alıntı:
kürşatçım hayırlı olsun , açıkcası hem sevindim doğru yolu bulmana , ama üzüldüm cem kardeşime ayvayı yedi , o arabanın arızası bitmez bu arada çıkartma gönder hemen yapıştırayım , :D

;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kürşatçım hayırlı olsun , açıkcası hem sevindim doğru yolu bulmana , ama üzüldüm cem kardeşime ayvayı yedi , o arabanın arızası bitmez bu arada çıkartma gönder hemen yapıştırayım , :D

Saol abi, valla Cem e de arabayı olabilecek en temiz şekilde verdim, daha bu sabah sanayiye gidip enjektör tesisatini, enjekötr pul ve contalarını değiştirttim, egsoz manifolt girişini temizlettim. Aracı hiç satıcam gibi görmüyordum son ana kadar. Motor hariç yenilenmiş bir araç teslim ettim neredeyse. Artık gerisine onlar bakıcak zamanla :smiley: Cemde saolsun eksiksiz bir araç teslim etti bana istediğim gibi kısa, ucuz. Bakalım zaman ne göstericek :smiley:

stickerı kendi elimle yapıştırırım abi senin arabaya ;D

Kürşad hayırlı olsun, kazasız belasız, iyi günlerde kullan :D

Tabii Tolga(capon gang) buna nasıl bir tepki verecek göreceğiz ;D

th_101_7613.jpg

Cihan sana özelden bir video göndericem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sabahtan beridir 50 . kere seyrediyorum yok böyle bişey kırıldım gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kürşad sanada bir video vardı, arabayı sattın kurtuldun , konu kapandığı için onuda eledim, Cihanın sana mesajları vardı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad sanada bir video vardı, arabayı sattın kurtuldun , konu kapandığı için onuda eledim, Cihanın sana mesajları vardı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi bir ara izliyim mesaj boşa gitmesin ben her an LR alabilirim belli olmaz sağım solum bulunsun ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi bir ara izliyim mesaj boşa gitmesin ben her an LR alabilirim belli olmaz sağım solum bulunsun ;D ;D ;D

ancak özelden gönderebilirim, Senin aracı alan arkadaşa ayıp olur, off-road la ilgili değil mangal başı sohbetleri ama konu yine LR ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ancak özelden gönderebilirim, Senin aracı alan arkadaşa ayıp olur, off-road la ilgili değil mangal başı sohbetleri ama konu yine LR ;D ;D ;D ;D

tamam abi özelden yolla gerçi alanda yabancı değil onunda garajında fj 40, yanında cherokee yanında benim disco oldu birleşmiş milletler gibi ;D

discovery-V8' Alıntı:
Cihan sana özelden bir video göndericem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sabahtan beridir 50 . kere seyrediyorum yok böyle bişey kırıldım gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ohooo Yavuz bey olmuyor ama ;D hani nooldu paylaşımcı ruha ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR