7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,455,134

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

vallaa arkadaşlar her kes maçın sonucunu bekliyordu , açıklayayım defender herzaman olduğu gibi mıçtı , on şaft kopardı , hatta benzin gelmedi orasına burasına , arkadan beğenmediği , manavcı arabası dayandı ,yokıuşu çıktı , zaten parkura giremedi bile , tam mıçtı bugün , neyse maçı kim kazandı derseniz , tabiki sonuç belli TOYO TOYOTA TOYO TOTOYA ÇIKARIM SENİNLE HER YOLA TOYOTA

biz CJ kazandi diye duymustuk ama onu klasman disimi tutuyorsunuz ;D ;D ;D

arkadşalar ben yataıyorum artık şimdi yavuz gelsin vidoları koysun bu saaten sonra ,, tam onun işi , şimdi toyotarı çekmiş kafa kafa ya filalan o en tepeye çıkmış artık bu saaten sonra diyeceğim bir şey yok,, hepsi hikaye , land rover game over , eğer bir vdeo koysun dahada bir yorum yapmayacağım , gerisi boşşşşş ,hatta 100 metreden hedef vuruyormuş o hepten boşşş hikaye : D hadi bana iyi geceler

Tempus' Alıntı:
dur abi ben senin klasmanin biseyler yapiyorum gelecek sezona ;D ;D ;D

Kürşatcım bahse konu olan dereyi kendi başıma baştan sona geçdim.Başka bir yerde bir V buldum baştan girdim sondan çıkdım. Mustafa abiyi ciddi çamur bir yerden çıkarayım derken kendimi batırdım. Ordan cihan çıkardı Normalde orada hiç bişekilde kalmadı arabam. Kendimle ilgili bölümler bunlar . Gerisine bakıcaz hepberaber

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hocam elinize sağlık ;D ;D

Gerçi sen artık çakı gibi bir LRO un ama öylesine aklımıza geldi eski günlerin anısına

abi senin arac arazi seysi dierleri yol seysi klasman disi ;D ;D ;D

mete' Alıntı:
Gerçi sen artık çakı gibi bir LRO un ama öylesine aklımıza geldi eski günlerin anısına

Kim demiş onu ;D ;D. Makinada, sağlamlıkta hala Toyota diyrum hocam, bence bu tartışılmaz.

Benim disco'nun bi patladı bugün borusu, dumanlar buharlar ayrı tarafa...... ;D ;D ;D