7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,052
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bobtail demişken DEVON4x4 de güzel bir Bobtail projesi vardı, Sayfa Sayfa anlatımı var... Belki Fikir açısından faydası olur.

http://www.devon4x4.com/workshop/range-rover-bobtail-3/the-project-63.html

Saygılar.

Etiketler

çok saolasun abi

zaten bu aracı aldım %99

yapmama gerek kalmadı :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_1646.jpg

IMG_1655.jpg

hsbasar' Alıntı:
sabah %90 dı şimdi %99 oldu akşama bu iş tamam ;D

yok iş tamam, sadece hafta içi aracın difransiyel sorunu yapilicak, ayna mahruti değişicek, ıvır zıvır işleri tamamlanıcak öyle alıcam. birde almadan test edicem.

Hadi hayırlısı. Çok şık gözüküyor... Güle Güle kullanmak nasip olsun inşallah.

bsayil' Alıntı:
vay vay vay çokşık duruyor umarım arazide istikrarlıdır

arazide baya iyi tüm dünyada yaoilan bir araba, v8 3.9 motoru var, kesildiği için yaklaşma ve uzaklaşma açıları çok iyi.
tamamen mekanik elektronik hiçbişey yok. en fazla aks ve difransiyel güçlendirme gerekir ama oda gerekmiyor. port bagajı var takılıcak hazır.

Kürşad hayırlı olsun diyelimmi güzel bir makineye benziyor her ne kadar her tarafı elektronik bir araç kullansamda arazide en iyisi en az elektronik olanı (TYT lar bunun dışında ;D ) Güzel bir tercih dilerim mutlu mesut bir beraberliğiniz olur ;)

.com' Alıntı:
Kürşad hayırlı olsun diyelimmi güzel bir makineye benziyor her ne kadar her tarafı elektronik bir araç kullansamda arazide en iyisi en az elektronik olanı (TYT lar bunun dışında ;D ) Güzel bir tercih dilerim mutlu mesut bir beraberliğiniz olur ;)

Çok saol Necmi abi, baya düşündüm taşındım en iyisi bu benim için, ankarada Çağlar ın girdiği yer gibi yerlere girebilen bir araç lazım bana yoksa içimde ukte kalıyor ;D

Yani gerçek ofloydcu olcen benim gibi tatlı su ofloydcusu olmayacan bu arada merak ettim ne olduki büyük kapışmada dev ayaklı kralmı kazandı yoksa teknolocik nincamı :smiley:

Abi o kapışmada Cihan abinin aracın bi tarafını kırmadan kazanması pek mümkün değil ;D ;D ;D

Abi arabanın ağırlığı çok fazla o gün Güvençte yanımdan geçerken korktum deprem oluyor diye Yavuz uyanık adam (duymasın kendileri) dev lastikler hariç araçta hiç bir ağırlık yok ekstradan o yüzden epey bir rahat takılıyor

.com' Alıntı:
Abi arabanın ağırlığı çok fazla o gün Güvençte yanımdan geçerken korktum deprem oluyor diye Yavuz uyanık adam (duymasın kendileri) dev lastikler hariç araçta hiç bir ağırlık yok ekstradan o yüzden epey bir rahat takılıyor

Abi benim disco 2 yi satmamın nedenide o, vx100, disco 2 gibi arabalar ağır offroadda hem ağır hem büyük kalıyor. Ayrıca kırıncada üzülüyorsun maddi manevi. Cihan abinin yavuz abi ve ufuk abi ile ağır offroad a girmesi için onada tyt nin eski kasalarından fj70 filan gibi bir araba yapmak lazım :D

Tempus' Alıntı:
Abi benim disco 2 yi satmamın nedenide o, vx100, disco 2 gibi arabalar ağır offroadda hem ağır hem büyük kalıyor. Ayrıca kırıncada üzülüyorsun maddi manevi. Cihan abinin yavuz abi ve ufuk abi ile ağır offroad a girmesi için onada tyt nin eski kasalarından fj70 filan gibi bir araba yapmak lazım :D

Ne yazıkki Antalyaya gidiyor, bundan sonra bey dağlarında geniş geniş gezer. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR