7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,688

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

herkese iyi geceler

biz yunusla

önde gayet güzel rölantide gidiyorduk cihan abi geri döndü araç batmış dedi

bizde dedik burda araç nasıl batıyor ;D ;D ;D

yavuz abi bizi aydınlattığın için teşekkürler. batanlar cadde şeyleriymiş ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Geberdim yahu gülmekten, off bu gece çok rahat uyuycam ben ;D ;D ;D

Sen rahat uyuyacan da şimdi Cihana malum olmuştur, yatağında sıkıntıyla dört dönüyordur ;D ;D ;D

Sabah Cihan yengeye şöle der:

"off dün gece feci kabuslar gördüm, böle devasa bir araç üstüme basmaya çalışıyordu. Yatmadan önce bişey yemiycem bi daha, ağırlık basıyor"

;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D Adam sabaha kadar Defender kabusu görüyor 38 lastikli felan üzerinden geçiyor ;D ;D ;D sabah uyanınca başlıyor saldırmaya ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Senimi Cihanımı ? ;D ;D ;D ;D ;D Pazar günü bu hırsla gelirse çekiciye haber vermek lazım , kampana üzerinde döner geri yoksa ;D ;D ;D ;D yada ortalık karpuz tarlasına döner ;D ;D ;D ;D

abi veriyorsun gazi boyle sonunda kiricak yol ve kamp seysini yazik olucak yapma etme ;D ;D ;D arazi seysi oldugunu gostermek icin heryere vuruyor arabayi ;D ;D ;D

Bu kadar gülmek banada yetti bende rahat uyuyabilirm artık herkeze iyi geceler

Tempus' Alıntı:
abi veriyorsun gazi boyle sonunda kiricak yol ve kamp seysini yazik olucak yapma etme ;D ;D ;D arazi seysi oldugunu gostermek icin heryere vuruyor arabayi ;D ;D ;D

Arazide gözü açılıyor merak etme önünden biri gitmezse girmez o hiç biyere ;D ;D ;D Bide onu anlamıyorum vx 100 kırdınmı s..çtın demektir, Ben olsam araziden uzak dururum, Defenderlrla falana hiç iddalaşmam mal ortada çünkü ;D ;D ;D , benim bu güne kadar en ağır hasarım ön diff yarıldı çarpmadan mütevellit, 2 gün öyle gezdim farkına ble varmadım, farkettikten 3 saat sonra eldeki parçalardan topladık devam , Defender da tamir edilemecek hiçbişey yok en ağır tamiri 1 gün sürmez.

Ben kaçar herkese iyi geceler gülmekten ölücem ya ;D ;D ;D ;D ;D