KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Senimi Cihanımı ? ;D ;D ;D ;D ;D Pazar günü bu hırsla gelirse çekiciye haber vermek lazım , kampana üzerinde döner geri yoksa ;D ;D ;D ;D yada ortalık karpuz tarlasına döner ;D ;D ;D ;D
abi veriyorsun gazi boyle sonunda kiricak yol ve kamp seysini yazik olucak yapma etme ;D ;D ;D arazi seysi oldugunu gostermek icin heryere vuruyor arabayi ;D ;D ;D
abi veriyorsun gazi boyle sonunda kiricak yol ve kamp seysini yazik olucak yapma etme ;D ;D ;D arazi seysi oldugunu gostermek icin heryere vuruyor arabayi ;D ;D ;D
Arazide gözü açılıyor merak etme önünden biri gitmezse girmez o hiç biyere ;D ;D ;D Bide onu anlamıyorum vx 100 kırdınmı s..çtın demektir, Ben olsam araziden uzak dururum, Defenderlrla falana hiç iddalaşmam mal ortada çünkü ;D ;D ;D , benim bu güne kadar en ağır hasarım ön diff yarıldı çarpmadan mütevellit, 2 gün öyle gezdim farkına ble varmadım, farkettikten 3 saat sonra eldeki parçalardan topladık devam , Defender da tamir edilemecek hiçbişey yok en ağır tamiri 1 gün sürmez.